Пловдивските клубове СК ЕРА и ЕРА ДЕНС се представиха отлично съответно в състезанията по акробатични спортове European Fit Kids Championship 2019 и състезанието по танци International Belgrade dance open 2019, състояли се в спортна зала "Визура“ в Белград. На първенствата имаше участници от 10 европейски страни, като Сърбия, Румъния, Унгария, Македония, Хърватия, Босна и Херцеговина, Черна гора, от 76 клуба. Изиграни бяха общо 1103 съчетания и хореографии. Милка Георгиева, Деница Стойчева, Зелиха Пирали и Ванеса Тонева се пребориха с многобройната и силна конкуренция и донесоха за България следните награди:

От European Fit Kids Championship:

Първо място в раздел аеробика за дуетно изпълнение, две втори места в акробатик соло за възраст деца и юноши.

От International Belgrade dance open:

Първо място за група в стил контемпорари, възраст деца, две първи места за солови танци в стилове боливуд и оупен, възраст деца, едно първо място за дует в стил оупен, възраст деца, три втори места за сола в стил контемпорари, акро-денс и джаз, възраст деца и юноши, второ място и за дует в стил контемпорари, две трети места в стил шоу-денс за соло и дует, възраст деца.

От 13 изиграни хореографии и съчетания, всички са в призовата тройка. Треньор на талантливите деца е старши треньорът на Националния отбор на БФСТД (Българска Федерация Спортни Танцови Дисциплини) - Кремена Антонова, която бе част от съдийския панел. За шампионските хореографии "вина" имат Яница Атанасова, Василена Шопова, Виктор Алеков и Кремена Антонова.

Българският отбор зае 3-то място в ранглистата по отличия след Сърбия и Хърватия, а за това допринесе и отличното представяне на софийския клуб „Фрийдъм“, който спечели 6 първи места от 6 изиграни съчетания и танци.