Локомотив проведе официалната си тренировка преди реванша от третия предварителен кръг на Лигата на конференциите. Мачът ще се играе на стадион "Паркен", кой е и националният стадион на Дания. Стадионът домакинстваше и на мачове на Евро 2020г. 

"Настроението е добро, надявам се успеем да отстраним Копенхаген. "Паркен" е страхотно съоръжение. На мен ми се иска да играя на този терен. Казах на играчите на излязат и да се насладят, защото рядко се получава шанс да излезеш на такъв стадион срещу толкова силен съперник. Лукас Салинас има леки болки в адуктора, но ще е на линия за мача. Надявам се да продължим, няма значение по какъв начин", заяви Тунчев преди двубоя.

"Очакваме с нетърпение двубоя. Постигнахме добър резултата в Пловдив. Имаме достатъчно добър отбор, за да победим Копенхаген. Знаем срещу какъв отбор се изправяме", заяви Конър Руан преди мача. 

Мачът е днес от 21:00ч. 

Наказан за двубоя е Айвън Ангелов.

Групата на Локомотив за двубоя: 

Илко Пиргов, Лукас Рейдър, Алексей Биков, Кристиан Гомис, Артур Крачун, Николай Николаев, Мартин Паскалев, Конър Руан, Милош Петрович, Емил Янчев, Петър Витанов, Парвиз Умарбаев, Лукас Салинас, Бирсент Карагарен, Шакил Сно, Венсан Марсел, Димитър Илиев, Александър Иванов, Георги Минчев