Локомотив Пд ще бъде без защитника си Стивън Езе в днешното гостуване срещу Лудогорец в Разград. Бившият нигерийски национал ще остане в Пловдив, защото е претърпял хирургическа интервенция. Операцията не е била тежка, но все пак Езе се нуждае от известно време за възстановяване. Нигериецът ще напусне черно-белите в края на календарната година. Тогава изтича договорът му и футболистът отказа да го поднови. Той дори се сбогува с феновете на Локо с емоционално обръщение в Инстаграм.

Феновете на Локо обещават истински десант в Разград. Те са напълнили 7 автобуса и 10 буса, а доста ще отидат на мача и с личните си автомобили, за да подкрепют любимците си в дербито между първия и втория в класирането. Мачът е днес от 17.30 часа.

Групата на Локомотив:
Мартин Луков, Илко Пиргов, Йосип Томашевич, Дейвид Малембана, Лукас Масоеро, Диниш Алмейда, Мустафа Абдулахи, Милош Петрович, Николай Николаев, Уирис Густаво, Парвизджон Умарбаев, Петър Витанов, Един Бахтич, Георги Илиев, Димитър Илиев, Момчил Цветанов, Бирсент Карагарен, Ален Ожболт, Анте Аралица