Спортният директор на Локомотив Георги Иванов - Гонзо изненадващо напусна поста си. Гонзо беше на поста последните над две години, които и бяха изключително успешни за клуба - спечелване на Купата на страната, Суперкупата и сребърните медали от първенството. 

"Няма да продължа да изпълнявам функциите на спортен директор. Има неразбирателство между мен и собственика Христо Крушарски, и най-вече неговото недоверие към мен“, сподели Иванов. Не е решение от вчера за днес и за да бъде факт моето напускане, ще трябва нещата да се оформят документално. Не искам да говоря, защото Локомотив има още един мач да изиграе. Пожелавам успех на момчетата, но има наистина причини, които ме карат да бъда чист пред себе си и феновете на Локомотив Пловдив. Ще дойде време, когато ще разкажа за последните ми месеци в отбора, за работата ми или неработата ми на длъжността, която заемах“, заяви Георги Иванов пред Дарик радио.

Въпреки тежкото начало на сезона Локомотив в момента е близо до топ 6. Тимът е седми с 25 точки с шест победи, седем равенства, пет загуби и голова разлика 20:18. 

Напускането на Иванов идва преди последния мач на тима за сезона срещу Ботев Враца в петък. 

Георги Иванов е футболист номер 1 на България и голмайстор на елита. Направи сериозна кариера в Левски и стана един от най-резултатните нападатели на сините. Има над 334 мача и 132 гола в мачовете от първенствата. 

Гонзо е юноша за Локомотив, където и дебютира в мъжкия футбол, освен за Локомотив и Левски е играл още за френския Рен, турския Самсунспор и Газиантепспор и хърватския Риека.

Бивш национал с 33 мача и 4 гола за България. 

Шесткратен шампион на България с Левски и четири пъти носител на Купата на страната със сините. 

Бил е треньор на Левски и Черно море, а за един ден беше и треньор на Локомотив през 2012-а година. 

От август 2019-а е на поста спортен директор в Локомотив.