Фенове на Локомотив Пд от групата East Club подемат благородна инициатива. Те иницират акция за боядисване на оградите, които са до входовете на стадиона на Лаута. За черно-белите запалянковци призовават всички локомотивци да се включат и да направят Лаута още по-добре изглеждащо и подредено място.

Публикуваме призива на East Club без редакторска намеса:

Здравейте, Локомотивци!

Ние, от East Club, искаме да ви запознаем с една инициатива, която сме подели и смятаме, че в качеството си на една от групите на Лаута, трябва да сме социално ангажирани, отговорни и дейни, когато става дума за нашия любим отбор. В тази връзка сме решили да боядисаме входа на нашия дом (става дума за оградите, които са до касите).

Инициативата ще се проведе на датите 02.11.2019 и 03.11.2019 с начален час 10:00 сутринта, като за целта сме закупили нужните консумативи – ръкавици, четки, бои и необходимите средства за това. За да бъде по-качествено и бързо изпълнението на идеята ни е нужна подкрепа, затова призоваваме всеки, който има желание и свободно време да ни помогне, нека да се присъедини към нас, за да направим нашия дом едно по-добро място за всички ни. Нека не забравяме, че ние, феновете, сме сърцето и душата на този отбор и от нас си зависи мястото, на което ходим всекидневно да е добре изглеждащо и подредено!".