Отборът на Локомотив II допусна домакинско поражение от Атлетик (Куклен) в отложена среща от Югоизточната Трета лига. “Черно-белите” загубиха с 0:2 в Оризари.

В 19-ата минута играч на гостите бе изведен очи в очи с Кристиан Томов, стражът на Локомотив се намеси и не позволи топката да влезе във вратата му. В 32-ата минута, след подобна ситуация, вратарят на “черно-белите” отново трябваше да спасява.

В 57-ата минута скоростна контраатака можеше да завърши с гол за Локомотив на Велислав Шопов, но защитник на “баските” блокира удара и топката излезе в корнер. От последвалия ъглов удар Петър Андреев нацели страничната греда. В 64-ата минута Петър Петров от домакините бе изгонен и остави Локомотив с 10 души на терена. В 70-ата минута Атлетик откри резултата. Аурел Мусай засече с глава центриране от десния фланг за 0:1. Минута по-късно Георги Стефанов бе изведен на добра позиция и се разписа за 0:2. Локомотив отговори с опасен изстрел от фаул на Александър Колев, спасен от стража на “червено-черните”. Изгодно положение се откри и пред Ангел Табаков, който би встрани от целта.