Трудно е да се играе от 5 юни досега в такова темпо. Трябваше много да внимаваме, Левски е силен отбор. Свършихме фантастична работа, доволен съм, заяви щастливият старши треньорът на Локо Бруно Акрапович след победата. И двата отбора имаха положения. Направихме страхотен мач в първата среща и това оказа влияние и ни даде допълнително самочувствие за реванша. Все пак след толкова къса подготовка трудно можем да изнесем качествен мач. Няма значение кой ще е съперник на финала - ще се радваме много ако го спечелим отново. На финала няма фаворит, шансовете са 50:50, каза Акрапович.

Радвам се на показаното след почивката, значи можем. Поздравявам футболистите за старанието, но трябва и късмет. Локомотив е много организиран отбор и беше трудно да пробием. Смятам, че заслужавахме поне да победим. Това, което показа Живко Миланов в последния си мач трябва да е пример за младите футболисти. Съжалявам, че не го зарадвахме с победа, заяви старши треньорът на Левски Георги Тодоров.

Локо успя! Отново е на финал и ще брани Купата на БългарияЧерно-белите си свършиха перфектно работата и завършиха 0:0 в реванша с Левски