Старши треньорът на Локомотив Бруно Акрапович бе доволен от победата на неговия тим срещу черногорския Искра в Подгорица с 1:0, класирала тима за втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Резултатът е по-важен от играта. Опитвахме се да играем нашата игра, да атакуваме и да притискаме противника и това и стана, каза Акрапович. Дълго време бяхме господари на терена, но имаше и ситуация, в която имахме късмет. Момчетата показаха голяма сигурност и играчите, които влязоха, помогнаха много. Много е важно, че победихме. Имахме един точен изстрел, но и още 5-6 удара, които отскочиха от терена и бяха неточни. Важното е, че бяхме по-добрият отбор и си свършихме нашата работа. Нищо не ни изненада. Изненада ме само това, че играчи, които са имали коронавирус до скоро, играха в днешния мач. Анализирахме противника и се справихме, макар и да играеха с играчи, които не очаквахме. Имаме желание да ни се падне отбор, когото да можем да победим. Ако имаме късмет, може да победим и Тотнъм вкъщи, ще се радвам много, допълни треньорът.

Момчетата показаха мъжка игра и заслужено спечелиха, коментира собственикът Христо Крушарски. Видяхте какво стана с ЦСКА и Славия - няма лесни съперници. Ако чакаме да ни се падне Говедарци в следващия кръг - няма как да стане, добави Крушарски, който разкри, че отБорът чака нов нападател и с това селекцията приключва. Целта ни е първата шестица и медали, завърши босът на Локо.

Локо напред в Лига Европа след трудна победа в ПодгорицаМитко Илиев носи успеха с 1:0 от дузпа срещу черногорския Искра