Ръководството на Левски обяви официално, че домакинския мач с Лудогорец в неделя няма да се играе на клубния стадион „Георги Аспарухов“, а на националния стадион „Васил Левски“. Ето какво се казва в съобщението на сайта на Левски:

„В неделя (14.04) от 19:00 часа Левски ще приеме Лудогорец в мач от третия кръг от плейофите на Първа Професионална Лига на Националния стадион „Васил Левски“, а не на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“.

Всички привърженици, които са закупили вече билет за мача, ще могат да влязат с него и на Националния стадион. Същото се отнася и за тези, които вече са се сдобили с Пакетен билет за домакинските срещи на отбора, като билетите важат за съответния сектор. Тези, които са си закупили вече билет за Сектор „STRABAG“ на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“, както и за Семейния сектор, ще бъдат настанявани в Блок 9 на Сектор „А“ на Националния стадион.“

Сините шефове аргументираха промяната с наложителни мерки за възстановяване на тревното покритие на стадион „Георги Аспарухов“, които не търпят отлагане. Според запознати обаче скритата цел е сините да бъдат подкрепени от повече хора във важния мач с Лудогорец. Домакините изостават на 6 точки от орлите и при победа ще се върнат в битката за титлата.