Ръководството на Левски е изплатило задълженията си и може да играе в европейските клубни турнири, съобщиха от клуба на официалния сайт. Припомняме, че сините бяха изправени пред угрозата да не играят в Европа, ако не платят натрупаните дългове от 2 милиона до края на януари. Шефовете на Левски помолиха УЕФА за отсрочка с 1 месец и от европейската футболна централа се съгласиха. Така сините ще могат да играят в Европа през следващия сезон, ако, разбира се, успеят да се класират. Ето и съобщението на сайта на Левски:

ПФК Левски има удоволствието да Ви съобщи, че всички необходими и дължими плащания по процедурата за лицензиране за участие в европейските клубни турнири на УЕФА бяха извършени в срок. Клубът продължава съвместната си работа с УЕФА по оформяне на документацията, с която да преодолее заплахата от наказание заради нарушаване на правилника за „Финансов феърплей“.

ПФК Левски ще действа по предварително начертания план за стабилизиране и оздравяване на клуба, така че отборът да носи радост на верните си и многобройни привърженици.