Много е вероятно селекционерът на националния отбор по футбол Младен Кърстаич да напусне поста си, пишат сръбските медии. Според тях той е фаворит да стане треньор на израелския "Макаби" (Хайфа). Тимът се бори за шампионската титла в местното първенство.

„Кърстаич ще напусне позицията в българския национален отбор, защото ще трябва да поеме отбора на "Макаби" (Хайфа) от Израел“, пишат в Сърбия.

Настоящият треньор на израелския тим Барак Бахар след края на сезона ще застане начело на сръбския гранд "Цървена звезда". А Кърстаич е фаворит за негов заместник.

49-годишният специалист, който в момента е начало на България, има опит в израелското първенство. Той води другия местен гранд "Макаби" (Тел Авив) през сезон 2021/22.

Според информациите Кърстаич не може да приеме острите критики по негов адрес за представянето на националния отбор на България.

В същото време сърбинът не оправда очакванията, след като националния ни тим започна с две поражения в квалификациите за Евро 2024 с 0:1 в Разград от Черна гора с 0:3 от Унгария в Будапеща.

Сърбинът пое България през последния цикъл на Лигата на нациите.