Треньорът на Хебър Веселин Великов стана третият наставник в родния елит, който е освободен през тази седмица. Преди Великов работата си загубиха Иван Колев - треньор на Локомотив София, който беше заменен от Антон Велков и Хосе Луис Ачиари - наставникът на Берое, на мястото, на който още няма назначен нов треньор. 

Ето какво написаха от клуба: 

ФК Хебър се разделя по взаимно съгласие със старши треньора на мъжкия представителен тим - Веселин Великов и първия му асистент - Любомир Божинов.

ФК Хебър изказва своята благодарност за професионализма и работата на двамата специалисти по време на престоя им в Пазарджик и им пожелава здраве и бъдещеи успехи на футболния терен. 

До назначаване на нов титуляр на поста старши-треньор заниманията на мъжкия представителен тим от днес, временно ще водят бившият национал и шесткратен шампион на България - Йордан Минев и директорът на ДЮШ - Йордан Чолов.

С друго решение на ръководството, председателят на УС Валентин Василев получи мандат за водене на преговори за нов наставник на отбора.