Треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров беше изключително разочарован след загубата от градския съперник Локомотив на финала за Купата на България. 

"Двубоят се разви така, че се виждаше, че всичко ще се реши в една грешка. За жалост я направихме ние. През първото полувреме имаше доста брак в нашите действия, а на нас това ни влияе. На контраатака отборът на Локомотив ни наказа. Получи се равностоен двубой, една грешка го реши. Имахме доста проблеми на десния фланг, затова направихме промяната, но нека сега не анализираме. Не трябваше да се допуска тази елементарна грешка в защита", заяви Киров.

Той е категоричен, че загубата ще натежи на отбора.

"Доста трудно, но трябва да намерим начин да излезем от ситуацията. Не мога да коментирам съперника, днес не показахме нашата си игра. Ние разчитаме на владеене на топката. Имаше доста напрежение у състезателите. Този брак със сигурност е идвал и от това напрежение. Ако бяхме победили днес, щяхме да търсим добро представяне в Европа. Засега не бих планирал нещо в дългосрочен план", допълни Киров.

Купата е черно-бяла!!!Локо изстрада победата с 1:0 срещу Ботев на финала с гол красавец на Ален Ожболт

Треньорът на Локо на седмото небе: Победата ни е заслуженаТя потвърждава, че моята работа е качествена, заяви Акрапович