Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев пожела на Ботев в скоро време да има нов стадион. Той направи това преди утрешния първи полуфинал от турнира за Купата на България срещу канарчетата, който ще се играе от 19 часа в Коматево. Също така той за пореден път изрази недоволството си от съдийското назначение на двубоя в лицето на главния рефер Николай Йорданов.

От доста години се играят официални мачове в Коматево. Не достигат трибуни, но това не е тема и въпрос, който аз ще решавам. Трябва да попитате централата. Надявам се скоро Ботев да има добър стадион, каза Пенев.

Тиаго е единственият, който няма да бъде в групата за мача утре. Ще го подготвим евентуално за съботното дерби с Левски, разясни треньорът. Два мача са, трябва да ги изиграем много разумно, и утре, и след една седмица, два мача са и не бързаме за никъде, категоричен беше той и коментира качествата на жълто-черните: Опитват стрелба отдалеч, имат добър състав, с лидери, техничен отбор, разчитат на домакинските мачове. Очаквам един интересен мач утре, сподели Пенев.

Ние се съобразяваме с всички отбори, познаваме силните и слабите им страни, ние ще опитаме да наложим нашия стил на игра и да контролираме мача, това е идеята. В момента ни интересува само утрешният мач, нашето внимание е насочено само върху мача утре, нищо друго. Статистиката не ме притеснява, коментира специалистът.

Явно няма други съдии, въртят се едни и същи при нас, главен, страничен, четвърти и така, обкръжени сме, но ние ще се борим до края. Аз не знам как изобщо, с какъв морал и каква етика се осмеляват да ни правят такива назначение, този човек, който беше безобразен преди 2 седмици, жалко, жалко, че не се мисли за футбол, заяви старши треньорът.

Отборът е добре, всички са много концентрирани и внимателни в тренировките, към момента сме добре. Ние искаме да изненадаме с добра, сериозна, постоянна игра от началото до края. Познавам противника, но ние преследваме нашите интереси и нашите цели. Затова казах в началото - два мача. Даже да победиш или загубиш в първия мач не означава, че там приключва двубоят. Разбира се, ние винаги се целим в победата, завърши Любослав Пенев.