Футболистът на Марица Милен Танчев претърпя успешна операция от апендицит. Борбеният състезател на "жълто-сините" ще се възстановява поне месец преди отново да започне да тренира.

Ръководството на клуба, треньорският екип, както и всички футболисти желаят на Милен Танчев бързо възстановяване и скорошно завръщане на футболния терен, където ще го очакват нови предизвикателства. А той е доказал, че не се плаши от тях, написаха от клуба. 

От Марица съобщиха още, че вратарят Петър Начев се присъединява към треньорския екип на ДЮШ на клуба Той, заедно с неговия колега Стилиян Георгиев, ще работят с вратарите от различните възрастови групи. Така "жълто-сините" надежди ще получат повече внимание за да могат да посрещат предизвикателствата пред себе си по-подготвени.

Петър Начев е роден на 6 март 1995 г. в Пловдив. Юноша е на Марица, където прави първите си стъпки във футбола. Освен на родния си клуба Начев е защитавал цветовете и на Спартак (Пловдив), Сокол (Марково), Банско, Кариана (Ерден), Оборище (Панагюрище).