За истинските фенове на футбола, гледането на любимия отбор и дългоочаквания мач са важни моменти. Дори за тези, които не са толкова запалени по спорта, мачовете са начин, чрез който да разтоварят след тежък работен ден. За трети обаче, залозите са истинско изкушение, защото следват тръпката. 

Спортуващите, които обичат да играят футбол също се вълнуват от мачове, като проследяват по-скоро изпълнението на играчите. Тук вече говорим за наистина по-запознатите с правилата и стила на играта. 

Без значение в коя група попадате, ако искате да проследите някой мач гледайте тук , където ще имате възможност да се насладите на футбол на живо

За истински запалените фенове

Достъпа до мачовете в реално време ви позволява да изживеете емоцията за всяко едно първенство. Без значение дали сте любители на испанската Ла Лига, германската Бундеслига, френската Лига 1 или италианската Серия А.

Ако пък сте фен на отборите във Висша лига, можете да проследите динамичното развитие в играта, за целта просто вижте лигата . Изненадващите моменти са присъщи за лигата, тъй като последния отбор в класирането, може да победи първия. 

Като най-гледаема се явява УЕФА Шампионска лига, поради факта, че в нея участват първенците на отделнителните страни в Европа. Всеки заклет футболен фен, може да разпознае нейния химн, който буди силни емоции. 

Втория по сила футболен турнир Лига Европа, също предизвиква интерес, тъй като участват подгласниците на шампионите на страните. А този сезон дебютира и третия новосъздаден турнир, под шапката на УЕФА - Лигата на конференциите. 

Която е алтернатива за участие на отборите с по-малките финансови възможности. По този начин, шансовете да бъдат забелязани на голямата сцена, са по-големи.

Освен изброените топ пет първенства на стария континент, има почитатели които харесват и шампионатите на - Нидерландската Ередивизи, американската Мейджър Лийк Сокър, както и португалската Примейра Лига.