Звездата на Ботев Тодор Неделев за пореден път сподели, че най-вероятно ще остане при „канарчетата” поне до лятото, тъй като няма постъпила оферта за него към днешна дата. Подготовката мина нормално, с изключение на няколко дни в Турция, в които времето беше доста тежко, надявам се да сме влезли в добра кондиция, за да можем да следваме нашите цели, каза Неделев по време на награждаването си в София за футболист номер 1 на месец декември.

Той отново потвърди, че няма официална оферта за него от чужди отбори. Има някакви обаждания, но конкретно нищо не е стигало до мен, нито в клуба има официална оферта, мисля, че до лятото ще остана в Ботев. Чета и аз, че постоянно се пише за някакви отбори, но няма нищо конкретно. Имаше оферта от ЦСКА, но от изминалото лято, от това лято никой не ми е звънял от ЦСКА и Лудогорец.

Аз обичам Ботев, харесва ми обстановката, всички ме обичат, мисля, че на този етап не бих сменил Ботев с друг български отбор. Ако получа оферта от някой отбор от Италия и Германия, но е назад в класирането, и има оферта от Фенербахче, бих предпочел Фенербахче.  Турция не е като Италия и Германия, но самият отбор като история и като клуб е много по-голям от някой от тимовете, ниско в класирането на Италия или Германия. Обичам италианското първенство. Ако имах оферта като на Кирил Десподов, бих приел, аз съм фен на италианските отбори, заяви Неделев.