Радослав Кошински, който е бивш шеф на "Чистота", очаквано бе избран за председател на Управителния съвет на сдружение "Ботев", след като получи най-много гласове при избора на новия Управителен съвет. Той сменя на този пост Апостол Апостолов.

А ето и официалното съобщение на клуба:

Днес (23 Март 2019г.) се състоя отчетно-изборното събрание на Сдружение “ПФК Ботев”. Събранието протече спокойно, съгласно предварително определения дневен ред.

Основните решения се състояха в приемане на предложенията за промяна в действащия Устав и избор на нов Управителен съвет.

С пълно мнозинство, бе избран Радослав Кошински.

Останалите нови членове на Управителния съвет са Михаил Манолов и Костадин Брашнаров. Местата си запазиха Борис Гиздаков и Теодор Бочев.

В последствие новият Управителен съвет избра г-н Кошински и за Председател на Сдружението.

Сдружението на Ботев има нов Управителен съветБившият шеф на "Чистота" Радослав Кошински събра най-много гласове, фаворит е за председател

Управителният съвет на Сдружението изразява своето намерение, да работи конструктивно, прозрачно и в дух на приемственост, насочвайки своите усилия в привличане на максимален брой членове, готови да работят за Каузата Ботев Пловдив.

“Сдружението е носител на историята и традициите на Ботев Пловдив и ще направим всичко по силите си - то да заеме полагащото му се място и да продължава да бъде обединител на ботевистите."