Няколко бетонобъркачки и редица строители се забелязваха днес на ст. „Христо Ботев” в Пловдив. От сутринта фирма „Запрянови – 03” работят дейно по сектор „А”, където се налива бетон.  Покрай кадрите с работниците, феновете на „канарчетата” се активизираха в социалните мрежи.

Какво точно се извършва обаче на Колежа? Наш репортер се свързва със собственика на фирмата изпълнител Вакрил Запрянов, който обясни, че извършват спешни укрепителни дейности.

„ Извършихме някои неотложни дейности – направиха се нови насипи  и канализации. Отводни се и ремонтира цялата изолация отвътре и отвън.Ако не се бе налял този бетон, всичко трябваше да се разруши и да се започне строежът на сектор „А” наново. Това, което ще се извършва ще е до Кота -3,40”, каза Запрянов, който уточни, че най-зле е било положението в сектор „А 3”, който се е бил превърнал в блато. Вече обаче насипите са направени, като остава довършителна работа преди зимата. Вакрил Запрянов добави, че от собствениците на клуба зависи докъде ще продължат строителните дейности.