Феновете на ПФК "Ботев" отново блокираха главен булевард, искат незабавна реконструкция и ремонта на "Колежа"

Ботевисти призоваха пловдивчани за подкрепа в преборването им за това богатство на Пловдив

Пловдив
07.12.2019 10:00 1706 7
Феновете на ПФК

Феновете на професионалния футболен клуб "Ботев" Пловдив излязоха на пореден протест пред стадиона на клуба с искане за незабавно да продължение работата по реконструкцията и ремонта на "Колежа". С присъствието си те отново блокираха булевард "Източен", което предизвика задръстване от чакащи автомобили. Близо 200 души се събраха на булеварда в Пловдив, за да изразят недоволството си. На място има и полицейски екипи, които следят за нарушаване на обществения ред.

"Искането на протестиращите е едно - най-скорошно и безусловно изграждане на стадион „Христо Ботев” и оставането му в патримониума на клуба", заявиха от  управителния съвет Сдружение "ПФК Ботев.

Преди дни Сдружението проведе среща с кмета на Пловдив Здравко Димитров, на която беше заявена причината за протестните ни действия, а именно - неизпълнение на поетите ангажименти от страна на лицата, присъствали на възобновяването на строежа на стадион "Христо Ботев" и намеренията стадионът да бъде изваден от клуба. В случай, че не бъдат изпълнени поетите ангажименти от хората, присъствали на възобновяването на строителни дейности на стадиона, техните протести няма да спрат.

Феновете На ПФК "Ботев" Пловдив не желаят стадионът да бъде изкаран от клуба. Те са изразили своя вот на недоверие към управата на Клуба в лицето на Георги Самуилов. Той от своя страна пък репликира, че се работи по завършването на Колежа, но по законен път, което от своя страна забавя процедурата.

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
7 Коментара
Сортирай по
коментар

Едсон 10:06, 07.12.2019

Ех, лесно се обещава предизборно, нататък е трудно.

Oтговора0
коментар

Пловдивчани 10:36, 07.12.2019

Само ни замаява, че да не махнем Здравко и Здравка. Бате Бойко сега дали разбра, че тия двамцата хич не стават.

Oтговора0
коментар

Пфу 10:47, 07.12.2019

Бижу друг път.

Oтговора0
коментар

Hvv 10:58, 07.12.2019

Чакайте от Самуилов стадион....ама другата година

Oтговора0
коментар

Антиселяк 11:48, 07.12.2019

Е писна ни от цървули!! Да си протестират в Коматево. Центъра на града не е място за стадион! Селяните да си стоят по селата!

Oтговора0
коментар

Toshko 12:06, 07.12.2019

Pisna mi na duneraa iskam v grada jal me e che sme vishki jal mi e i za rakovodsvoto imame fenove ot vsichki sela i plqskame silno kato ni kajat

Oтговора0
коментар

Самуилов 13:41, 07.12.2019

Началото на др година започвам да строя...опа щях да кажа стадиона...не бе др бензиностанция...ей пари требва тия любовници кои ша ги храни а

Oтговора1
коментар

Фирма...

Дължиш наем на два крана за един месец.

Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина