Феновете на Ботев продължават протестите за Колежа, който отново е със замразени ремонтни дейности. След мача с Етър тази вечер в Коматево от 17.30 часа, те организират автошествие до стадион "Христо Ботев", като междувременно публикуваха и карта на маршрута, по който ще мине то. Шествието стартира в 19.30 часа в Коматево и ще завърши на Колежа. От полицията е създадена необходимата организация за охрана на обществения ред и безопасност на всички участници в движението по маршрута на шествието, което ще стартира от спортния комплекс в кв. "Коматево", ще премине по Коматевско шосе, бул. "Христо Ботев", бул. "Цар Борис ІІІ Обединител", бул. "Княгиня Мария Луиза", бул. "Цариградско шосе", бул. "Освобождение", бул. "Санкт Петербург", бул. "Източен" и крайната му точка ще бъде стадионът на бул. "Христо Ботев". Призоват се водачите на МПС да спазват Закона за движение по пътищата и да се съобразяват с разпорежданията на полицейските служители, ангажирани в охраната на шествието, съобщават от полицията Ето обръщението от Клуба на привържениците на Ботев:

Скъпи Ботевисти,

Уважаеми приятели на футбола,

Време е отново да покажем на всички, че мечтата ни да се върнем у дома, на "Колежа", е по-жива от всякога.

В дом, построен по одобрения от Община Пловдив проект, с ясна и неоспорима публична собственост, изграден в обозримото бъдеще.

Дом, от който никакви частно-собственически интереси не биха ни отстранили или биха поставили в зависимост - нас и любимия ни Ботев.

Каним всички Ботевисти и любители на футбола и спорта да се присъединят към организираното от Сдружение "ПФК Ботев", Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции BULTRAS автошествие от Футболен комплекс "Ботев 1912" до стадион "Христо Ботев".

Автошествието ще се проведе след футболната среща между Ботев и Етър.

Срещата е с начален час 17:30ч. на клубната база в Коматево, а веднага след нейния край - около 19:30ч. ще потеглим всички заедно към нашия Дом - стадион "Христо Ботев".

Автошествието е обявено в Община Пловдив и съгласувано с органите на реда.

Призоваваме всички участници да спазват обществения ред.

ДА ПОКАЖЕМ НА ВСИЧКИ, ЧЕ МЕЧТАТА НИ Е ПО-ЖИВА ОТ ВСЯКОГА И ЩЕ Я ОТСТОЯВАМЕ ДОКРАЙ.

САМО БОТЕВ!