Не е имало скандали между мениджърите Калоян Иванов и Николай Жейнов по трансфера преди няколко седмици на таланта на Ботев Пд Никола Илиев, преминал в Интер. От пловдивския клуб уточниха, че всичко е преминало в нормален тон и в крайна сметка не е имало проблеми, както твърди Иванов. Според него зад колата му отвън са го причаквали хора, свързани с Жейнов и той е повикал полиция, за да осигури безопасността си. Жейнов отрече обвиненията и твърди, че няма нищо общо с въпросните хора.

Не, не съм забелязал никакви проблеми. Бяхме се събрали всички, за да обсъдим ситуацията с Никола Илиев. Не знам изобщо за такива неща, каза директорът на Ботев Асен Караславов, цитиран от sportal.bg.

Имаше такава среща, която беше иницирана от г-н Самуилов. Имахме оферти и трябваше да се реши коя ще се приеме. Бяха поканени всички страни, за да се договорят нещата. Не е имало никакви проблеми и не знам защо клубът се намесва в интриги. Такова нещо не може да се случи. Не знам за какви екшъни се говори. Всичко беше нормално. Другото са клюкарски работи. Никола и агентът му бяха взели своето решение и това е положението, каза още човек от клуба, присъствал на срещата.