Ботев и Черно море ще играят продължения след 1:1 в редовното време на четвъртфиналния мач за Купата на България пред пълни трибуни в Коматево. Преди почивката двата тима се вкопчиха в здрава битка, но все пак предпазливостта вземаше връх и трудно създаваха голови положения. Най-чистото бе за Ботев още в 9-та минута, когато Феребори Доре се извиси и стреля с глава, но топката се отби в гредата.

В 52-та минута канарчетата поведоха. След продължителна акция Васил Шопов центрира отляво, а Доре отново се извиси между двама защитници и с глава прати топката в долния ляв ъгъл. Мачът се отвори, гостите тръгнаха по-смело напред, но отвориха пространства за контраатаките на Ботев. При една от тях Вутов стреля от двайсетиа метра, но вратарят Дюлгеров спаси, а след това отрази пряк свободни удари на Неделев и Карачанаков. Все пак в 79-ата минута Черно море изравни след една акция отдясно, при която 17-годишният талант Мартин Минчев прониза мрежата от малък ъгъл. До края двата тима предпочетоха да не рискуват и равенството в редовното време се запази.

Предстои да бъде определен последният полуфиналист в турнира за Купата на България. Вече се класираха Локомотив Пд, ЦСКА и Септември, който днес победи като гост Струмска слава с 2:0. Жребият ще бъде веднага след края на мача Ботев - Черно море.