Бившият световен шампион бокс в тежка категория на Чарлз Мартин се предложи за бой с Кубрат Пулев, посочвайки го като един от вероятните му противници. Американецът има 25 победи, от които 23 с нокаут, 1 равенство и 2 загуби и не се е боксирал от септември миналата година, когато загуби от Адам Ковнацки.

Вероятно ще се бия през април. Сега търсим противник, но който и да е той, аз ще бъда готов. След това аз наистина бих искал отново да се срещна с Ковнацки. Писах му лично, но не мисля, че той иска да го направи отново. Беше страхотна битка, така че се надявам пак да се срещнем. В противен случай ще се бия с Луис Ортиз, Джарел Милър или Кубрат Пулев.  Ще се бия с всеки опонент, победа над когото ще ме отведе до титлата в най-кратък срок, заяви Мартин.

Той беше притежател на пояса на IBF от януари до април 2016 г., като го завоюва след победа над Вячеслав Глазков, когато титлата беше овакантена. Американецът обаче се провали още в първата си защита, като беше нокаутиран от Антъни Джошуа. Имено за титлата на IBF Кобрата е официален претендент след победата си срещу Хюи Фюри през октомври и чака мач с Джошуа, който трябва да направи задължителна защита. Българинът, който вече е в САЩ и се готви за следващите си битки, обяви, че следващият му двубой ще бъде на 23 март в Лос Анджелис. Противникът още не е ясен.