Пловдивският мениджър на боксьора Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, подхвана остра атака към промоутъра на световния шампион Антъни Джошуа - Еди Хърн. Кобрата и Джошуа трябваше да се бият на 20 юни в Лондон, но мачът бе отложен заради пандемията и все още няма насрочена дата за провеждането му. Според Гоцев Кобрата ще разкъса Джошуа на парчета, а Еди Хърн е крайно безпринципен и нечестен в преговорите.

Еди е познат като човек, който говори едно, а върши друго. Той трябва да си организира мислите и начина, по който изготвя договорите и задълженията, както и да преосмисли отношенията си с хората. Защото в дългосрочна перспектива неговото непостоянство ще породи съмнения и мениджърите ще мислят два пъти, когато вършат работа с него, заяви Гоцев, цитиран от Дейли Мейл. Еди не е човек, който си държи на обещанията. Все още чакаме новата дата. Разбирам, че светът се преобърна с главата наопаки, но боксът се завръща към нормалния си бизнес. Надяваме се Еди да се вземе в ръце и да започне да действа. Разбирам, че е написал хубава книга. Нямам търпение да я прочета и да науча нещо от брилянтния Еди Хърн, но дотогава просто си стоим и си чакаме, продължи Ивайло Гоцев.

Получихме отлична оферта от Римския стадион в хърватския град Пула за място на мача, но още от първия ден срещнахме несъгласие и разбрахме, че Еди не иска да вади този двубой от Великобритания. Престанахме да търсим други оферти, защото просто няма смисъл. Вероятно шампионът Джошуа, когото уважавам, съзнава факта, че не изглежда добре на ринга извън родината си. Беше объркан, слабостите му излязоха на показ, беше свършен. А на реванша с Анди Руис бягаше по ринга от един човек, който бе с драстично наднормено тегло. Няма проблем Кобрата да се бие в Англия, в северен Лондон, в задния двор на Джошуа. Именно това правят воините. Съгласни сме с всички условия, а продължаваме да си играем игрички. В този мач един удар може да реши всичко, продължи пловдивчанинът.

Ивайло Гоцев изрази разочарованието си от Антъни Джошуа. Възхищавах се на това момче и на начина, по който победи Владимир Кличко. Беше епична битка. Мислех, че се задава нещо специално в бокса. И изведнъж - какво разочарование. Кубрат е в страхотна форма и ще го разкъса на парчета. Нокаутът е близо. Еди Хърн говори за обединителен двубой с Фюри, за да поддържа интереса, а пренебрегва мача с Кубрат, който е голяма хапка. Това е Ахилесовата им пета - гледат глобалната картина, без да виждат Пулев, а именно той е глобалната картина и върху него трябва да се фокусират. Кубрат ще даде на Ей Джей битката на живота си, ще го нокаутира и ще го извади от надпреварата. Той вече мисли за обединителен мач с Фюри, завърши Ивайло Гоцев.