Дългоочакваното завръщане на Конър Макгрегър в октагона на UFC завърши с гръм и трясък, след като успя да се справи за 32 секунди с Доналд Серони – Каубоя.   Ирландецът влезе от първата секунда с удари в главата на Серони, а след това го повали с мощен хийкик в брадата. Последваха няколко серии удари в главата на ветерана, а съдията нямаше друг изход освен да прекрати мача и да присъди победа на Макгрегър.

Това бе първи ма мач на Макгрегър след загубата му от Хабиб Нурмагомедов  преди година и половината.

Откогава досега той успя да се забърка в доста скандали и неприятности. През март 2019 г. беше арестуван в Маями за това, че е взел и счупил смартфона на фен, който е искал да го снима, а през август влезе в криминалните хроники за предизвикване на бой в кръчма в Дъблин, след като удари възрастен човек, отказващ да пие от собствената марка уиски на ирландеца.

Бившият шампион в две категории на UFC и един от най-популярните спортисти в света твърди, че всичко това е зад гърба му и има амбициозни планове за 2020 година, включително реванш срещу Хабиб Нурмагомедов, а той започва обещаващо.