Българският боксьор в тежка категория Кубрат Пулев заяви, че се чувства в страхотна форма и се намира в най-добрите си дни от кариерата си. След две седмици той излиза срещу бившия затворник Райдъл Букар в Калифорния, за да запази статута си на задължителен претендент на IBF.

Не знам много за Букър, но е достатъчно. Гледал съм два негови мача и мисля, че аз съм много по-добър. Той не е лош боксьор, но аз съм по-добрият. Чакам победителя от двубоя между Антъни Джошуа и Анди Руис. Не знам кой ще спечели. Руис е сериозно подготвен, може би ще победи за втори път. Кого от двамата предпочитам? Концентриран съм изцяло върху мача с Букър, каза Кобрата във видеоинтервю за boxingscene.com.

Българинът бе запитан за коментар и на последните изяви на Тайсън Фюри като кечист и евентуален сблъсък между двамата. Няма лошо да се пробва в кеча, щом го желае – не виждам нищо нередно в това, каза Кобрата. Фюри ми написа в интернет, че може да се бие с мен навсякъде - на улицата, дори като кечист или в ММА мач. Аз съм подготвен за каквото пожелае той. Навсякъде и по всяко време. За мен най-важна е световната титла. Когато стана световен шампион, съм готов да се бия с Тайсън Фюри всеки ден, категоричен е задължителният претендент за пояса на Международната боксова федерация (IBF).