Петима са евентуалните съперници на световния шампион по бокс Антъни Джошуа за мача на 1 юни в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк, ако пропадне двубоят му срещу Джарел Милър. Сред тях е и българинът Кубрат Пулев, твърди Дейли Мейл. Американецът е уличен в употреба на допинг и ако и втората му проба се окаже положителна, няма да може да се бие с Джошуа.

Говорихме с Антъни. Не е идеалната ситуация, но трябва да изчакаме какво ще се случи окончателно с Джарел. Ако той не може да се боксира, Джошуа задължително ще проведе мача на 1 юни в Медисън Скуеър Гардън. Готов е да се изправи срещу абсолютно всеки, заяви Еди Хърн.

Според Дейли Мейл списъкът на евентуалните противници на Джошуа е ограничен до петима боксьори в тежката категория. На първо място е кубинецът Луис Ортис /на снимката/, който има едно поражение от Дионтей Уайлдър и е познат в САЩ. На второ място е полякът Адам Ковначки, който е непобеден на ринга и живее в Ню Йорк. Трети в списъка е Кубрат Пулев, който според изданието е интересен вариант, тъй като трябаше да се изправи срещу Джошуа през 2017 година, но се оттегли поради котузия. Другите двама са Майкъл Хънтър и Мануел Чар, който също е бил наказван за допинг. Според Дейли Мейл новозеландецът Джоузеф Паркър и британецът Джо Джойс на този етап не са варианти за съперници на Джошуа.