Кубрат Пулев грабна лъвския пай от премиите, платени от организаторите на боксовата гала вечер в Коста Меса, Калифорния. Българската звезда в тежка категория прибра 250 000 долара след победата си с нокаут в седмия рунд срещу румънеца Богдан Дину. Кубрат имаше тежки моменти, съперникът му отвори лоша аркада, но това още повече мобилизира нашия, който притисна съперника и го повали с мощни удари, след като преди това два пъти го  прати в нокдаун. Хонорарът е бил договорен, независимо от изхода на двубоя, а премиите на боксьорите, участвали в събитието е 604 000 долара, оповестиха организаторите.

Съперникът на Кубрат Богдан Дину е вторият с най-много пари от тази галавечер. Румънецът е взел $80 500. Другите две звезди на вечерта Джеси Магдалено и Рико Рамос са взели съответно по 75 000 и 50 000 от наградния фонд.

Интересното е, че най-малък дял от него е за Тервел Пулев, за когото са само $1000. Той победи трудно американеца Мич Уилямс в 6 рунда по точки, като това бе 13-я му успех на профи ринга и едва вторият без нокаут. Уилямс обаче си тръгна с повече пари – 8000 долара, въпреки че загуби от българина.

Кървав спорт! Кобрата нокаутира румънеца Богдан ДинуЗа родния боксьор това бе 14-ти нокаут в професионалната му кариера