Българският боксьор в тежка категория Кубрат Пулев грабна по категоричен начин 28-ата си победа на галавечерта на "Топ Ранк" във Фресно, Калифорния. Кобрата хвърли голям бой на бившия затворник Райдъл Букър, но американецът все успя да оцелее без да бъде нокаутиран. Съдиите отсъдиха безапелационна победа за Кобрата - 99-91, 98-92, 98-92, след като Пулев цял мач засипваше съперника си с мощни прави и крошета.

Не спирах да тренирам през изминалите месеци. Респект към противника ми, той е корав боксьор. Мисля, че доминирах изцяло в двубоя и показах, че съм от световна класа. Поздравления за съперника, той е нелош боксьор, но аз демонстрирах, че съм от друго ниво, каза Пулев на ринга след победата.

Така нашият боксьор по убедителен начин защити статута си на официален претендент за световната титла на Международната федерация по бокс. Организацията официално постанови защитата да се проведе до 31 май 2020 година и Кобрата трябва да се бие с победителя от дългоочаквания реванш на 7 декември в Саудитска Арабия между Антъни Джошуа и Анди Руис-младши.