Невиждано меле се разрази на ринга след един от главните мачове на кикбоксовата галавечер Глори 42 в Париж. Фенове нахлуха и запукаха суперзвездата Муртел Грьонхарт - Хищника. Бившият шампион от Макс сериите на К-1 получи емблематичното за кеча супермен кроше, докато празнуваше, качил се на единия от ъглите. Ударът беше нанесен от арменски ММА боец.

Причина за нападението беше края на мача между Грьонхарт и Харут Григорян. Срещата беше много силова и атрактивна. Грьонхарт успя да нарани своя съперник, който обърна гръб и тръгна към своя ъгъл. Холандецът скочи и вкара в гръб брутално кроше, което просна в безсъзнание неговия противник. С това беше сложен края на мача, но и началото на екшъна, пише sportal.bg.

Треньорът на Грьонхарт Майк Пасение се намеси, за да спре нахлулите, а на ринга се изсипаха още бойци, които бяха готови да се счепкат. За щастие това не се случи. Грьонхарт е спаринг партньор на българина Стоян Копривленски, който също трябваше да се бие в шоуто, но отпадна в последния момент заради контузия в ребрата.