Световният шампион по бокс Антъни Джошуа призна, че българинът Кубрат Пулев е един от следващите му противници и е възможно двамата да се бият още през ноември. Той се изправи лице в лице с предстоящия си противник Анди Руис, с когото ще кръстосат ръкавици на в ранните часове на 2 юни българско време в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк. За световния шампион това ще бъде дебют на американска земя. Британецът ще защитава титлите си на WBA, IBF, WBO и IBO в тежка категория срещу мексиканеца.

Кубрат Пулев, Олександър Усик, Майкъл Хънтър, Тайсън Фюри и Дилиън Уайт са моите следващи предизвикателства, заяви Джошуа. Ако кажа, че отново ще се бия с Поветкин, хората не биха се заинтересували, добави AJ. Имаме задължителна защита на титлата на IBF срещу Кубрат Пулев. Имаме защита и на титлата в WBO, като Усик е възможен вариант. Обмисляме възможността и за мач с Дилиън Уайт. Следващият двубой на Джошуа трябва да бъде през ноември, добави промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн. Преди известно време мениджърът на Кобрата Ивайло Гоцев също бе казал, че са водени усилени преговори за мач Джошуа - Пулев през есента на тази година. Двамата трябваше да се срещшнат през 2017 година, но тогава Кобрата се контузи и двубоят пропадна.

Мачът между Джошуа и Руис се очаква да започне около 4-5 часа сутринта наше време в неделя и ще бъде предаван от Диема спорт. Галата стартира точно в полунощ българско време.