Стрелец

Семейството ще бъде отлична опора за постиженията ви през тази година, а в замяна очаква преданост и любов. Периодът от юни до октомври е благоприятен за създаване на нови любовни връзки. Релаксацията и простите упражнения ще бъдат от полза за вашето здраве.

Кариерата ви ще бъде изправена пред някои предизвикателства през първите четири месеца на годината. Сатурн пречи на напредъка ви и така вие ще останете на своето място до момента, в който Сатурн ще се премести в друг дом. Не се притеснявайте, защото в крайна сметка нещата ще си дойдат по местата. Финансовата звездна карта - 2023 г. за Стрелец предсказва период на финансово изобилие.

В средата на годината може да възникнат неочаквани разходи, но трябва да сте добре подготвени за тях. Винаги внимавайте как харчите парите си. Трябва да сте на първо място преди всичко друго. Освен това през тази година ще изчистите всичките си дългове.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.