ЛЪВ - Годишен Хороскоп 2023

Ето какво предстои на всяка зодия през Новата година, според езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф

24.12.2022 17:00 17038 0
ЛЪВ - Годишен Хороскоп 2023

Лъв

Любовният хороскоп за Лъв за 2023 г. разкрива, че трябва да направите някои промени в брака или връзката си. Вие и вашият партньор трябва да давате предложения по по-добри начини за общуване във връзката един с друг. От вас зависи да работите върху различията си, преди да излезете извън контрол.

В началото на годината може да се сблъскате с някои предизвикателства в кариерата. Ще имате проблеми с колегите си, защото ви завиждат. Не им обръщайте внимание, вместо това продължете да правите това, което правите най-добре - да блестите в задачите си и да бъдете най-добрият в работата си. Юпитер ще влияе в по-голямата част върху вашите финанси и ще се възползвате от голям финансов поток през по-голямата част от годината.

Би било разумно от вашата страна да правите други дейности, увеличаващи доходи, които ще ви позволят да увеличите финансовия си поток. Разчитането само на доходите от кариерата ви няма да ви позволи да се грижите добре за вашите нужди, желания, спестявания, дългове и разходи.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 

Изпрати новина