Везни

За да избегнете спорове и конфликти, освободете гнева и безсилието си чрез упражнения и спорт. Възможно е през този месец да се създадат предпоставки за натрупване на напрежение и остра нужда за само утвърждаване. Напрежение в семеен план е възможно да възникне, ако сте прекалено настъпателни, затова използвайте цялото си търпение и съпричастност. Май месец може да се окаже принудителната повратна точка, през която ще се чувствате притиснати и натоварени. Понякога може да се изолирате и обезсърчите. Бъдете особено търпеливи и предпазливи, защото този  период е изключително рисков във финансов аспект.

 

Скорпион

Навярно този месец нуждата ви от любов и обич ще се увеличава, но ще трябва да поработите върху себе си по-усилено, за да получите това което желаете. Препоръчително е да преодолеете задаващите се латентност и егоизъм. Ако възнамерявате да се срещнете с нова любов ще се наложи да внимавате и да не понижавате стандартите си, само за да задоволите вашите нужди. Избягвайте „прахосването“ на пари или да изпадате в дългове. Душевността ви ще разкрие нови възможности, която увеличава шанса ви да правите нови открития и да създавате нови приятелства. Ако сте в интимна връзка, това което трябва да направите е да изразите чувствата си по-ясно от преди. Месецът е относително добър във финансово отношение.

 

Стрелец

Неочаквани новини или случайни срещи могат да доведат до нови вълнуващи възможности. През месец май ще се увеличат желанията ви за социален контакт и любовна наслада. Това е най-доброто време за запознанства, защото по-меката ви любяща страна ще балансира романтичната ви същност. Съществуващите любовни връзки ще процъфтяват, а разногласията могат да бъдат разрешени с относителна лекота. Месецът е чудесен за започване на творчески проекти. Вашите ежедневни действия ще стават по-стимулиращи и вълнуващи. Месецът е добър във финансово отношение, защото ще предостави  оригиналност и експериментиране за вашият просперитет.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.