Рак

Този месец може да ви накара да се почувствате натежали и песимистични по отношение на предизвикателствата и бариерите пред вашия напредък. Сблъсъците с неблагополучието ще засилят и укрепят вашия характер, който ще ви даде повече увереност за в бъдеще. Вероятно ще се почувствате обичащи и привързани. Така че месеца е подходящ да се отпуснете и да се насладите на качествено време с приятели, любими и семейство. Повишеният ви личен чар и красота ще ви поднесат социална популярност. Вашата откритост и честност в споделянето на чувствата ви подкрепят истинското приятелство и истинската любов. Очертава се повишаване на източниците за повече доход.

 

Лъв

Вероятно ще срещнете нови и необичайни хора и ще имате повече привличане към близкото ви обкръжение. Месецът ще толерира вашите идеи, провокиращи мисълта и странното чувство за хумор, което ще се отрази благоприятно на близките ви хора. Бихте могли да създадете нови любови, които ще бъдат още по-вълнуващи и възхитителни. Всичките ви сетива ще бъдат засилени, което ще ви позволи да възприемате нещата по-подробно във финансово отношение.

 

Дева

Май месец ви позволява да направите много важни промени в живота си без обичайното прекъсване, което големите промени често носят. Със силен ентусиазъм ще можете да изразите по-силните си страни на вашата личност. Ще има възможности да срещнете нови и вълнуващи хора. Отношенията ви с дългосрочните бизнес партньори се очертава да бъдат благоприятни. Може да пожелаете да се отпуснете и да се насладите на добри времена, тъй като предизвикателствата и напреженията в живота ви вероятно ще избледняват. Това е месецът, през който ще се повишат нивата на вашето его и увереност, за да продължите напред в живота.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.