Рак

Този месец ще се сблъскате с различни набори от опции, които са много по различни от очакваните. Може би сте прекарали много време в планиране на нещо огромно, само за да се случи обратното. Раят, който сте искали, вероятно ще се случи, така че не се притеснявайте, съсредоточете се и бъдете благодарни за това, което имате в момента!

 

Лъв

Понякога болката е неизбежна, но използвайте нейната сила  като източник на производителност! Използвайте гнева си, за да ви даде необходимата сила, или разочарованието си, за да работите още по - усилено. Каквато и болка да изпитвате, възползвайте се от нея за ваше добро и полза. Не се страхувайте да помолите и за помощ! Намерете солидарност и комфорт с близките си приятели и семейството, които ще ви подкрепят.

 

Дева

Превърнете мрачните си майски дни в победа и радост! Без значение през какво преминавате, вземете това, което чувствате, като източник на сила. Ако напоследък се чувствате отпаднали и не отговаряте на очакванията на другите хора от вас, отделете всичко необходимо време и пространство, за да се възстановите и да разберете какво наистина искате да правите. Ще навлезете в месец май с нов ентусиазъм и страст!