Рак

Август би могъл да ви предложи повече късмет, необходим за важни събития, особено в семейството и с най-близките ви хора. В любовния ви живот ще има прилив на активност, която без съмнение ще бъде вълнуваща. Този месец е чудесен период от време да планирате романтичните си срещи или да реализирате някои идеи за пътуване. Ако напоследък усещате, че светът е против вас, този месец ще се превърне в нещо победоносно. В случай, че здравето ви в последно време не е било добро, ще забележите значително подобрение.

 

Лъв

В романтичен план ще бъдете изключително ентусиазирани и активно ще преследвате своята заветна цел за създаването на нова връзка, ако сте неангажирани, разбира се. Месецът ще ви предостави вълнуващи, трепетни моменти и спонтанни, благоприятни романтични събития. Има вероятност да достигнете високо ниво на увереност, което ще се дължи на подкрепата от приятели и колеги. Навярно, ще ви оценят подобаващо на работното ви място, а защо не и да получите повишение в професионален план. Финансовото ви състояние също ще продължи да се подобрява. Здрави и изпълнени с енергия, вие ще започнете месеца убедени във възможностите и целите си.

 

Дева

Предстоящият месец е период, който ви призовава да се погрижите за себе си и да дадете повече приоритет на личните ви потребности. Това ще бъде нова стъпка към промяната на сътрудничество, приятелство и любовни взаимоотношения. Чудесен месец за планиране на пътувания извън града, реализирайки някои ваши идеи и разрешавайки проблеми в движение. През август ще се почувствате сигурни в себе си и вероятно ще направите промени в някои ваши области. Подходящ период за професионално усъвършенстване, а също така и здравословното ви състояние ще бъде гарантирано добро.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.