Овен

Навярно любовните отношения ще процъфтяват още в началото на този месец. Семейните двойки обаче може да изпаднат в нежелани изненадващи неприятности, тъй като някоя извънбрачна връзка може да заплаши да разруши отношенията им. Самотните да обърнат сериозно внимание на знаците и съобщенията, които им предоставя съдбата. Очертава се извънредно покачване на спешните разходи, свързани с плащането на медицински сметки, които биха могли да ви притеснят този месец. Това може да се окаже основното главоболие за вас. Може да се наложи да работите по-дълги часове и да търсите нови източници на доходи, за да избегнете финансова криза. Също така да  потърсите помощ от роднини и приятели, за да ви осигурят временно финансово облекчение.

 

Телец

Новобрачните двойки вероятно ще се радват на голяма романтика през юли месец. За разлика от тях тези, които са семейни от няколко години, могат да бъдат изправени пред кризисни ситуации, като например изневяра. Бързото прекратяване на извънбрачната афера и може да поправи щетите с искане и даване на прошка. Самотните да очакват нови любовни завоевания. Увеличаването на ангажиментите може да ви накара да харчите повече от обикновеното през този месец. Възможно е да се изкушите  харчейки пари за несериозни вещи. Също така и да загубите пари по време на пътуване. Има вероятност да понесете големи разходи, свързани с близки до вас хора. Препоръчително е да бъдете много внимателни при боравенето с вашите финанси през този месец от годината.

 

Близнаци

Влюбените и семейните двойки ще срещнат много повече разбирателство в любовния си живот, още през първата половина на този месец. Има вероятност за възникването на недоразумения, поради нелепи постове или съобщения на лични в социалните мрежи. Работният натиск в офиса може да заглуши частично романтичните отношения. За самотните юли не е месецът, през който могат да очакват пробив в търсенето на романтичен партньор. Има вероятност да получите свежи източници на доходи през този месец. Това ще ви позволи да увеличите спестяванията си, като по този начин си осигурите финансова стабилност и сигурност. Може да получите шанс да закупите нов дом за семейството си. Вашите бъдещи планове сякаш ще се оформят много за радост и удоволствие на вашето семейство.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.