Козирог

Този месец може да почувствате безпокойство, че нещата се развиват твърде бързо. Всичко, което е спешно и се нуждае първо от вашето внимание - съсредоточете се върху това! Ако смятате, че големите възможности са на път да се изплъзнат и нямате шансове, тръгнете след тях! Но не забравяйте, че и вие трябва да си починете! Вие заслужавате малко повече време за себе си.

 

Водолей

Когато се случи неправилно общуване, може да сте склонни да чувствате, че това е по ваша вина, ала вероятно не сте казали истината си достатъчно ясно. Отделете време, за да изясните какво имате предвид и вземете мерки, за да предотвратите евентуални бъдещи недоразумения през май. Не бъдете твърде строги към себе си и приемайте грешките като част от живота. Издайте си указ да не приемате нищо твърде сериозно!

 

Риби

Ако смятате, че сте пропуснали голяма възможност, която сте чакали, не се плашете! Докато няма окончателни решения, вашият шанс ще се появи отново. Можете да се възстановите от всичко и дори може да получите още по - големи възможности от това, което сте пропуснали. В океана никога не свършва рибата и можете да я хванете по всяко време!