Козирог

През целият месец май вашата декада ще ви позволи да се изразявате по-пълноценно и по-добре в съзвучие с истинското си „Аз“. Това е освобождаваща и приятно изненадваща фаза от живота ви. Вероятно ще срещнете нови и необичайни хора и ще имате повече привличане към близкото ви обкръжение.

Месецът ще толерира вашите идеи, провокиращи мисълта и странното чувство за хумор, което ще се отрази благоприятно на близките ви хора. Бихте могли да създадете нови любови, които ще бъдат още по-вълнуващи и възхитителни. Всичките ви сетива ще бъдат засилени, което ще ви позволи да възприемате нещата по-подробно във финансово отношение.

Водолей

Този месец носи тестове и предизвикателства, които ще ви затруднят да постигнете своите цели. Може да се чувствате ограничени или обременени от определени задължения и отговорности. Това е тест за вашия характер. Стремете се да посрещате отговорностите си с търпение и решителност.

Завишеният ви чар и гладък стил на общуване превръщат дните през май в любов, приятелство и романтично общуване. Това е страхотен месец за спокойно уреждания на спорове и преодоляване на всякакви бариери в живота ви. Купуването, продажбите и договарянето ще бъдат относително добри, без да имате лишения от печеливши ситуации.

Риби

През месец май ще се увеличат желанията ви за социален контакт и любовна наслада. Това е най-доброто време за запознанства, защото по-меката ви любяща страна ще балансира романтичната ви същност. Съществуващите любовни връзки ще процъфтяват, а разногласията могат да бъдат разрешени с относителна лекота. Месецът е чудесен за започване на творчески проекти.

Вашите ежедневни действия ще стават по-стимулиращи и вълнуващи. Неочакваните новини или случайни срещи могат да доведат до нови вълнуващи възможности. Месецът е добър във финансово отношение, защото ще предостави  оригиналност и експериментиране за вашият просперитет. 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.