Рак

Брачните двойки могат да бъдат свидетели и не само на едни ароматни отношения през юли. Семейните ще трябва да поддържат добрият тон, за да подхранват брачния си живот, тъй като дори едно временното „отсъствие“ може да посади семето на недоверие, което пък ще доведе до разпад. За самотните - юни е период, който напътства да  намерите най-доброто време, за да изповядате своите чувства пред човека, който сте набелязали. Финансовите печалби и стабилността може да не са лесни за достигане през този месец. Навярно ще ви останат оскъдни ресурси. В същото време може да видите увеличение на разходите за по-големи сметки за плащане. Възможно е да бъдете принудени да похарчите пари за неща свързани с вашите деца. Има вероятност да заемате пари от приятели или да кандидатствате за кредит.

 

Лъв

Опитайте всичко възможно да не се развиват подобни събития, за да поддържате любовния си живот жив. Този месец може да изпитвате проблеми в брачния ви живот, тъй като някои романтични отношения могат да изглеждат хладни. Това може да се дължи на натиска на работата в офиса или на изненадващо трето лице, което може да влезе в живота ви. За самотните да не очакват нови любови през юли. Може да ви бъдат представени големи планове и идеи, които вероятно ще привлекат вниманието ви. Трябва да проверите жизнеспособността на проекта, преди да се ангажирате с влагане на парите си. Избягвайте инвестициите в съмнителни финансови схеми. Неочаквана тежест може да натовари бюджета ви преди края на месеца.

 

Дева

Самотните - може да почувствате някакво привличане към някой ваш нов колега. Опознайте го по-добре, преди да започнете романтичната авантюра. Може да се окаже, че в началото на този месец ще изпаднете в спор със семейният си партньор. Това обаче може да е само временно, така че не се притеснявайте. Този месец може да ви предостави пари от приятели или роднини, които са в чужбина. Сумата може да се окаже много полезна за вас. Вашата финансова сигурност изглежда ще бъде задоволителна през юли. Бихте могли да инвестирате в сигурни средства, които носят ниска, но стабилна възвръщаемост.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.