Овен

Ще е добре да се поставите на мястото на партньора ви и да промените гледната си точка по даден спорен въпрос. Не прибързвайте с емоционалните реакции, преди да сте разгледали всички факти. Погледнете общата картина и не се вглеждайте твърде много в детайлите.

Ще имате подкрепата на планетите за всичко, с което решите да се захванете днес и е добро за здравето ви. Наложете си самодисциплина за стриктно спазване на хранителния ви режим и достатъчно приемане на течности.

Телец

Ако партньорът ви е по-мълчалив и замислен днес, то не го безпокойте и му дайте време да остане насаме с мислите си. Не се притеснявайте, че връзката ви ще пострада, в края на деня ще ви обърне внимание, когато всичко се успокои.

Ако не обърнете сериозно внимание на психическото си състояние, емоции като безсилие и страх може да се превърнат в неконтролируем гняв и тревожност. Помислете как да внесете спокойствие и баланс в ежедневието си, за да избегнете неблагоприятните последици.

Близнаци

Силните чувства и страст, които сте изпитвали в миналото към вашия партньор, днес може да се завърнат с пълна сила. Позволете на тези чувства и емоции да влязат отново във връзката ви и спомнете за отминалите хубави дни. Ще сте завладени само от положителни емоции днес.

Високите ви нива на енергия ще ви помогнат да свършите всичките си задачи за деня. Не забравяйте да си осигурите достатъчно сън и почивка вечерта, за да дадете нужната почивка на организма си от динамичния ви ден.

Рак

Ако партньорът ви е по-груб и студен към вас днес, то вероятно това се дължи на конфигурацията на планетите. Не приемайте твърде лично всяка една казана дума и по възможност се отдалечете за малко от партньора си. Насърчете половинката си да се занимава с това, което обича и не влизайте в конфликти.

Вземането на куп трудни решения може да ви изтощи напълно и да нямате сили за физически упражнения. Ако сте отчаяни и нямате енергия за нищо, то може да си сложите банския и да отидете на плаж, за да си починете.

Лъв

Денят не е благоприятен за нови запознанства и романтични срещи. Много е вероятно да не срещнете разбиране от отсрещната страна и отношенията ви да са доста хладни. Няма да успеете да разпространите положителната си енергия и любов на този етап.

Снимки от миналото ви вероятно ще ви припомнят формата, която сте изгубили и ще ви мотивират да си върнете старото си стройно тяло. Ще сте мотивирани да спазвате диета и да се трудите усърдно във фитнеса.

Дева

Днес, може да се почувствате малко виновни, че сте се разкрили твърде много пред вашия партньор и вече нямате никакви тайни помежду си. Не се притеснявайте, че половинката ви ще изгуби интерес към вас, заради вашата искреност, напротив ще ви заобича още повече.

Може да се наложи да въведете радикална промяна в ежедневните си навици, колкото и да не ви се иска и да отлагате това. Погрижете се за здравето си като въведете ежедневни физически упражнения в режима си.

Везни

Добре ще е да остане на дистанция от вашия партньор и всеки един от вас да прекара деня с компанията от своите приятели. Имате нужда от тази свобода, така че не бъдете твърде ревниви и мнителни.

Ходенето пеша днес ще ви се отрази изключително добре. Отделете си време за дълги разходки и се подгответе с удобни обувки. Ще възстановите силите си и ще се освободите за малко от тревогите и проблемите.

Скорпион

Ако не сте съгласни с това, което вашият партньор смята за правилно, то не си премълчавайте, само и само да не го обидите. Изложете искреното си мнение сега, отколкото по-късно, когато спорът може да прерасне в сериозен конфликт.

Ще сте много енергични и удовлетворени от спортните си постижения. Нищо няма да е в състояние да застане на пътя ви и да ви попречи да постигнете целите си. Всички ще се радват на чудесната ви физическа форма.

Стрелец

Денят може да не е най-удачният за сериозни разговори с партньора ви, тъй като той може да се чувствате като с вързан език. Не се притеснявайте за това, тъй като това негово състояние ще е временно и след като отмине, ще може да проучите цялото му минало и да го обсъдите на дълго и широко.

Продължете в посоката, по която сте поели и не се отказвайте от започнатото. Проявете воля и упоритост с диетата си, дори да не виждате голяма разлика в показанията на кантара. Скоро усилията ви ще дадат резултат.

Козирог

Ако партньорът ви е твърде мълчалив и некомуникативен, то не го притискайте с куп въпроси, на които търсите отговори. Бъдете търпеливи и не настоявайте да разговаряте, ако половинката ви не се чувства готова за това. Колкото по-настъпателни сте, толкова по-голяма вероятност има да влошите нещата.

Днес, ще сте много мотивирани да спазвате хранителния и тренировъчния си режим, въодушевени от резултатите, които имате. Стойте далеч от сладки храни и не забравяйте да пиете много вода.

Водолей

Настоящата астрална конфигурация ще е чудесна за водене на спокоен разговор с вашата половинка. Единственият проблем може да бъде прекалено песимистичният ви поглед върху всичко. Опитайте се да бъдете реалисти, когато става въпрос за съвместното ви бъдеще.

Ако след събуждане, си спомняте какво сте сънували, ще е добре да си го запишете, тъй като това ще ви помогне да справите с даден проблем, който ви измъчва. Внесете хармония в ума и тялото с йога упражнения.

Риби

Днес, вероятно ще бъдете изправени пред избор – дали да споделите  с вашият партньор страховете си или да премълчите това, което ви мъчи. По-доброто решение ще бъде да зададете въпросите си и да видите дали страховете ви са основателни. Разберете истината още днес.

С конфигурацията на планетите днес, може да изпитвате известно безпокойство и тревожност. Преодолейте това състояние с леки физически упражнения и разходки сред природата.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.