Овен

Опитите ви да получите всичко, което искате от връзката ви, днес може да се увенчаят с успех. Проведете разговор с партньора ви и обсъдете всички промени, които смятате да въведете в отношенията ви.

Въздържайте се от правенето на дългосрочни планове и въвеждането на каквито и да е промени, докато не ви се изясни бъдещото развитие на фирмата, за която работите. Изчакайте с мащабните планове.

Блокирайте за момент притесненията ви свързани с пари. Съсредоточете се върху работните си проекти и не се фокусирайте толкова върху цифри, проценти и печалби.

Телец

Сега не е най-подходящият момент за вас да въвеждате някакви промени и да си правите експерименти. Облегнете се на старите методи и това, което ви е добре познато и дава добри резултати. Припомнете си някои хубави моменти с вашият партньор от миналото ви.

Обикновено, рутинните задължения не представляват трудност за вас, но днес може да се наложи да нарушите обичайния си ритъм на работа, поради непредвидени обстоятелства. Ще се изисква гъвкавост от ваша страна.

Чуждият опит може да ви помогне да се научите да се справяте с доста по-малко средства, но процесът няма да е лесен. При всички случаи ще трябва да ограничите излизанията и забавленията.

Близнаци

Творческата ви енергия ще е във върхова форма днес, така че ще можете да измислите безброй оригинални начини, чрез които да кажете и покажете на партньора ви колко много държите на него и колко много го обичате. Накарайте партньорът ви да се почувства неповторим и уникален.

Работата с документация ще е в изобилие днес, така че ще сте малко по-заети от обикновено. Привлечете някои ваши колеги към екипна работата и разпределете задълженията, така че всички да сработите като една машина.

Време е да се насладите на плодовете на вашият труд. Това да се грижите за другите е нещо естествено за вас, но сега е дошъл моментът и да се погрижите за себе си. Наградете се с нещо, което отдавна искате.

Рак

Не всеки проблем, който може да се изпречи на пътя ви, може да бъде решен с разговор очи в очи с вашият партньор. Вероятно, ще е ви е нужна помощта на ваш близък роднина или приятел, който да изкаже мнението си като страничен наблюдател.

Това, което ще е добре за вас днес, е да изключите от мозъка си всички служебни проблеми, които сте имали както с колеги, така и с клиенти. Не мислете денонощно за служебните ви неща, за да не пострада личния ви живот.

Трудно ще компенсирате наранените чувства на някой ваш близък с пари и материални придобивки. Колкото и пари да похарчите като компенсация за неблагоразумното си поведение, трудно ще затворите душевните рани.

Лъв

Днес, може да се почувствате малко странно от това, че не разбирате това, което партньорът ви иска да ви предаде като послание. Дори на пръв поглед простите неща, могат да ви се сторят изключително сложни и неразбираеми. Задавайте въпроси, за да си изясните всичко и да няма погрешни изводи.

Ако се чувствате обидени по някакъв начин от вашите колеги или шефовете ви, то си задръжте коментарите и не отвръщайте на нападките. Запазете спокойствие и излейте ядът си извън работното ви място.

Ако вече сте се погрижили за всичките си месечни сметки и разходи, то може да си позволите да изхарчите малко пари лично за себе си. Купете си нова дреха, обувки или аксесоар, който да ви донесе малка доза щастие.

Дева

Може да се случи така, че да сте изправени пред вземането на важно решение за връзката ви. Уверете се, че сте наясно с всички формалности и подробности, преди да се решите на важна стъпка. Сърцето ви ще бъде вашият пътеводител.

Ако си имате работеща схема, която ви помага да се справяте със служебните ви задължения, то си продължете по вашият начин, без да се влияете от мнението на другите. Не влизайте в конфликти с колегите си и подминете подмятанията и коментарите.

Не помрачавайте щастието си в непрестанно смятане и сравняване на приходи и разходи с предходни месеци. Живейте за мига и се наслаждавайте на това, което имате в момента.

Везни

Сега е един от най-благоприятните периоди за вас да решите всичките си лични проблеми и да започнете на чисто нов живот с вашият партньор. Все пак, бъдете внимателни и предпазливи, като изслушвате и се съобразявате с желанията на вашата половинка.

Ако не можете да се сработите в дадена група, това не означава, че трябва да напуснете работа, а просто трябва да намерите начин, по който да си свършите работата, с или без прекия контакт с вашите колеги. Не се отказвайте лесно.

Вероятно, ще трябва да сте по-строги и дръзки спрямо исканията на семейството ви, за да съхраните семейния бюджет и да не изпадате във финансова криза. Позволявайте си само най-необходимите неща.

Скорпион

Навярно, всеки един партньор от вашата двойка ще бъдете твърде зает с работа днес и няма да имате достатъчно свободно време, което да прекарате заедно. Направете си планове за някой ден, в който и двамата ще сте по-свободни, за да прекарате времето си по романтичен начин.

Борбите за власт и скоростно издигане в кариерата няма да имат край. Старайте се да не взимате нечия страна и да не влизате в конфликти. Проявете търпение, докато отминат тези смутни времена.

Възможно е нямате достатъчно опит и познания в управлението на личните ви финанси, тогава се доверете на специалист или човек от семейството ви, който разбира повече от вас. Просто не харчете големи суми пари, за да не си докарате проблеми.

Стрелец

Въпреки, че се чувствате добре от начина, по който върви връзката ви, то внимавайте да не губите страстта и романтиката. Напомняйте ежедневно на половинката си колко много държите на нея, било с разговор или съобщения в социалните мрежи.

Не сте единствените, на които ще се наложи да проявят доста гъвкавост в работата. За да заработите на бързи обороти, на всички от екипа ви, ще са им необходими повече интелект, отколкото емоции.

Дългият период на лишения и значително по-малко покупки, може да ви доведе до компенсаторно поведение с изключително много импулсивни покупки на вещи, които са намалени. Замислете от какво всъщност имате необходимост и не харчете само, заради ниската цена на нещо.

Козирог

Ако имате твърде много задачи, които трябва да свършите днес, то помолете партньора ви за  малко помощ. Поделете си задачите и бързо ще се справите с всичко, което ви тревожи и притеснява.

Ако трудно откривате общ език с колегите и шефовете ви, то няма смисъл да се мъчите да развиете идеите си. Запазете си вашите лични виждания за някой, който ще ги разбере и приложи.

Може да предприемете известни премерени рискове и да извадите на повърхността проекти, които до сега не са били на преден план. Направете го поетапно като опипате почвата и не влагайте всичките си пари в нещо съвсем ново, което не е разработено.

Водолей

Изненадайте партньора си с предложение за нещо ново и вълнуващо. Може да е нещо малко като вечеря или пък нещо по-голямо като предстояща почивка на красиво място. Колкото по-креативни сте, толкова по-щастлива ще остане вашата половинка.

Много е вероятно да станете участник или свидетел в сблъсъци и конфликти с колеги. Надпреварата всеки да се покаже, че е по-знаещ и по-можещ от другите, ще бъде безмилостна. Все пак, при възможност бъдете само наблюдател, а не пряк участник.

Харченето на пари, които сте скътали, няма да ви реши проблемите и да ви направи по-щастливи и доволни. Опитайте се да устоите на всички изкушения и не прибягвайте до харчене на спестени пари.

Риби

Харченето на пари от общия ви бюджет може да създаде напрежение в отношенията ви, особено ако става въпрос за голяма покупка от ваша страна, за която не сте уведомили партньора ви. Опитайте се да се придържате към рамките на бюджета ви.

Имате много повече идеи и оригинални хрумвания, отколкото предполагате. Извадете наяве всичко, което сте крили до сега и впечатлете шефовете и колегите ви с всичко, което може да дадете като концепция и стратегия за работа.

Опитайте се да ограничите покупките си днес според обема на чантата, която носите. Купете само това, което може да поберете в една чанта без допълнителни пликове. Спестете си излишните разходи.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.