Овен

Не обвинявайте никой друг, освен себе си, когато се окажете разочарован и озлобен, че не сте послушали какво ви казва сърцето. Всеки на ваше място би го направил. Ако все още обичате това, което правите, и все още се интересувате да участвате в някои въпроси, тогава зарежете всичко останало, което със сигурност е просто излишно.

 

Телец

Не можете винаги да бъдете най-добрите и трябва да приемете това. Никой не може да се показва в пълна слава всеки ден. Би било хубаво, но по-скоро нереално, дори да мислите така. Така че, ако днес се събудите с тъмни кръгове около очите, атавистична умора и малко желание да продължите нещо, имайте куража да направете само това, което можете. Ще бъде достатъчно.

 

Близнаци

Някои от вашите действия се оказват наистина полезни в противодействието към някои хора. Всичко, което трябва да направите, е да продължите да вярвате в себе си  и да не губите надежда, че можете да разширите своите стратегии за победа. В някои случаи ще имате надмощие, в други може да се поддадете, но все пак ще демонстрирате, че не се поддавате на изнудване и злоупотреба. Просто трябва да бъдете търпеливи и да не се отпускате.

 

Рак

Около вас се носят слухове, които могат да навредят на връзката ви, особено ако е скорошна. Не се отделяйте от хората, с които обикновено разговаряте по тази причина, но по-добре или да внимавате, или да се запитате каква е причината за тази клюка.  Двойките ще продължат спокойно и без прекалено много очаквания, но междувременно те просто ще градят бъдещето си, полагайки основите на връзката, която биха искали да живеят възможно най-дълго.

 

Лъв

Успяхте да дадете по-добра интерпретация на някои от поведенията на най-близките ви хора. Всъщност в последно време може би забелязвате нещо различно. Сега е ваш ред. Всъщност ще трябва да направите всичко, за да влезете отново в хармония с тези, които са загубили някаква инерция към вас , без да обвинявате и без да преувеличавате в тона. Думите са важни, но фактите са по-важни.

 

Дева

През този ден ще бъдете малко недружелюбни с хората около вас, тъй като изобщо няма да оцените  начина, по който те ще се отнасят към вас , може би малко прекалено осведомен. В крайна сметка трябва да свикнете и с определени среди. Вие сами сте искали да се интегрирате в определени ситуации, така че сега ще  трябва да приемете и различния начин на поведение, без да се оплаквате твърде много.

 

Везни

Няма да можете да гледате на нещата от правилната перспектива и това ще създаде някои дребни ядове през седмицата. Ще ревнувате от несъществуващи ситуации и ще пренебрегнете наистина неправилните нагласи. Брачните двойки ще трябва да могат да мислят малко по-ясно, ако искат да решат някои от семейните проблеми. Доверете се на хората, които познавате най-добре и които ще могат да ви инструктират какво да правите.

 

Скорпион

Ще имате безкрайни възможности през този ден, ала както често ви се случва напоследък ще ги губите, като прекарвате време в мислене и преосмисляне какво да правите и когато сте решили, ще бъде твърде късно. Ако искате безстрастен съвет, това е подходящият момент да изпробвате уменията си, така че не се страхувайте прекалено, хвърлете се в тълпата и изчакайте онзи сакрален знак, който да ви покаже пътя.

 

Стрелец

Ако наистина ви е грижа за човека до вас, трябва да му се доверите и да поемете още няколко риска. Не можете да останете инертни пред трудностите, трябва да сте готови да решите най-доброто, за вас и за другия. Двойките трябва да обърнат внимание, тъй като нещо ще се промени днес и това ще бъде възможността, която сте чакали да покажете любовта си, искрена и безусловна.

 

Козирог

Трябва да изчистите някои съмнения и несигурност, преди да преминете към суетенето. Не се подвеждайте от тези, които искат да вярвате, че всичко е наред. Двойките ще трябва да настояват партньорът да проговори за ситуацията, в която подозирате, че се крие под различни маски. Вероятно сте позволили на половинката си да се държи както иска или да играе различни роли, днес обаче е ваш ред!

 

Водолей

Вероятно вече сте изяснили позицията си, така че задължението ви , което ви предстои е изпълнено. Ако хората около вас все още не разбират кои сте всъщност, тогава ще трябва да действате радикално, дори с риск да се сблъскате сериозно. Ще спечелите само ако не се поддадете и покажете, че сте достатъчно силни, за да не бъдете сплашени. Често по-простите неща могат да поемат по различен път от вашите желания, поради нечий инат.

 

Риби

Може би през седмицата сте били много убедителни, тъй като сте имали много важна цел за постигане . Ако продължите по този начин дори и в предстоящия ден, със сигурност ще откриете още осезаеми предимства. Въпреки това, не се за хващайте с някоя налудничава идея да поискате нещо на всяка цена, защото можете да получите обратния резултат, тоест да срещнете много препятствия по пътя си. Осигурете това, което вече сте постигнали, опитвайки се да консолидирате възможното.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.