Овен

Днес, връзката ви може да премине през критична ситуация, но не се вглеждайте само в негативните неща. Каквото и да се случва, не спирайте да вярвате в доброто и да се усмихвате повече. Работният ви ден няма да е никак лек, тъй като ще имате някои спорове с част от колегите ви. Ще откриете, че не всичко, което се вижда на повърхността е самата истина. Тези от вас, които смятат да вземат кредит от банка или пари на заем от приятел, най-вероятно ще имат положителен отговор. Добре пресметнете каква сума да поискате и сроковете, в които ще ги връщате.

 

Телец

Каквито и проблеми да имате за разрешаване през този ден, не забравяйте да си отделите време за любимите неща, които ви внасят спокойствие, дори това да е решаване на кръстословици. Оставете си време, в което всеки един от двойката ви, да прекара сам с това, което обича. Креативността ви ще придаде много висока стойност на работата ви. Работната ви енергия днес ще е във върхова форма, използвайте този прилив на идеи и извлечете максимумът. Продължете да поддържате активни контакти с бизнес партньори и клиенти, макар и чрез социалните мрежи. Това ще задържи финансите ви в относително стабилно състояние.

 

Близнаци

През този ден очаквайте изненада от половинката си. Денят през който ще прекарате с партньора си ще бъде романтично невероятен. Семейните да забравят за излишни спорове, защото ги чака нежно отношение. Очаква ви успешен, но натоварен и динамичен ден. Графикът ви вероятно ще е препълнен от срещи с клиенти и бизнес партньори,  и прочие, и прочие. Действайте смело във финансовата сфера, без да се притеснявате от ретроградното влияние на планетите. Ретроградното положение на Венера ще отвори още повече възможности за печалба.

 

Рак

Днес, за вас ще е важен баланса във вашата връзка, а за да го постигнете ще се наложи да направите доста компромиси. Ако и двамата погледнете нещата по-дълбоко, ще разберете, че и двамата искате едно и също – мир и хармония. Вероятно, ще ви се наложи да подписвате различни видове документи през този ден. Отнасяйте се с изключително внимание и отговорност към задълженията си днес. Вероятно ще бъдете по-склонни да вземате решения, свързани с финансите си, без да ги обмисляте много. Така че по-добре за вас ще е да оставите сериозните харчове и финансови операции за по-нататък.

 

Лъв

Разположението на планетите днес ще е благоприятно за самотните, които търсят нова връзка. Ще се запознаете с изключително интелигентен човек, който ще накара сърцето ви да бие лудо по доста уникален начин. Семейните ще се радват на един чудесен ден. Звездите ще са на ваша страна и ще имате шанс да покажете на какво сте способни. Амбицията в работата ви е толкова голяма, че стремглаво ще гоните интересите си, без значение от конкуренцията ви. Денят може да ви се отрази доста продуктивно и да реализирате добра печалба днес. Най-после ще може да реализирате всички онези идеи, които отдавна отлагате от липса на достатъчно време.

 

Дева

За да изведете връзката си на по-високо ниво, днес може да осъзнаете, че доста ще трябва да се потрудите, за да извървите този дълъг път. Задачата ви няма да е лесна, така че включете романтичният си бутон и направете приятна изненада на любимият ви човек. Вероятно днес ще изпитате някакво безпокойство, което ще попречи на работата ви. Едва ли ще да можете да споделите проблемите си с вашите колеги и ще ви се наложи сами да се справите с тревогите си. Не се впускайте в рискови инвестиции или неоправдани сериозни харчове. Най-вероятно днес вашите капитали ще се намират в по-добра позиция и може да очаквате печалба от нови източници.

 

Везни

Важно ще бъде за вас днес да изглеждате добре и да се погрижите повече за външния ви вид. Не разчитайте единствено на визията си, за да впечатлите вашата половинка, а предприемете и нужните действия, за да постигнете желаният успех. Безработните изключително трудно ще си намерят свободна работна позиция. На работното място не се очакват особени катаклизми, така или иначе дрязгите с някои от колегите ви, вероятно ще продължат. Това, че в момента имате работа и получавате редовно заплатата си може да ви даде известно спокойствие да харчите парите, които изкарвате, без да се замисляте много за спестяване. Отделяйте част от парите си за непредвидени разходи, които често ви изненадват.

 

Скорпион

Много е вероятно днес да сте в по-особено настроение и силно раздразнителни. Обмислете добре нещата, които искате да кажете на партньора ви и не бъдете твърде спонтанни и остри. Ще е добре да прочете някоя книга свързана с психология и да приложите някои съвети от нея. Възможно е да влезете в конфронтация с когото дълго време си имате дрязги. В резултат на това, работната ефективност ще спадне и последствията ще бъдат за ваша сметка. Днес, с лекота ще презентирате стоките или услугите, които предлагате. Ще успеете да направите добро впечатление на голяма група от хора, така че възможността да спечелите повече от обикновено, ще е налице.

 

Стрелец

Може би, в началото на деня ще изпитвате известна меланхолия и ще виждате единствено собствените си грешки в личните ви отношения. Спомнете си за всички онези романтични моменти от началото на връзката ви с вашият партньор и бързо ще се отървете от тревожните мисли. Вашата практичност ще бъде най-доброто ви качество днес. Ще ви се отдаде възможност да давате идеи и съвети на екипа, с който работите и лесно ще печелите привърженици сред колегите ви. Сега е времето да се върнете към стар, недовършен проект, който сте започнали в миналото, но така и не сте довършили. Идеите ви могат да са доста иновативни и да ви донесат свежи приходи.

 

Козирог

Ако искате да накарате партньора ви да си признае дадена грешка и да изплюе камъчето, то не бъдете твърде сериозни, а го направете с чувство за хумор. Шансът ви да успеете по този начин, ще е значително по-голям. Липсата на нови идеи може да се отрази негативно на работата ви днес. Вслушайте се в съветите на вашите шефове и колеги и не противоречете, особено, когато не може да предложите нещо по-добро. Работата в група ще е по-успешна днес, отколкото индивидуалните ви изяви. Бизнесът с ваши партньори ще е успешен и ще започне да реализира добри печалби.

 

Водолей

Не обръщайте много внимание на дребните детайли и малките битови проблеми. Опитайте се да погледнете нещата глобално и да се фокусирате над бъдещите ви планове. Бъдете позитивни и усмихнати днес. Работата ви от вкъщи може да се окаже доста продуктивна, ако предложите търсен продукт на пазара. Помислете за начина на реклама и разпространение, за да сте сигурни, че сте достигнали до достатъчно много хора. Усилията ви да увеличите финансовото си състояние, няма да са напразни. Продължете да работите за името си като си вършите безупречно работата и печалбите няма да закъснеят.

 

Риби

Позицията на планетите днес ще ви накара да предприемете конкретни действия към вашият партньор и да изпълните план, който ви се върти в главата от дълго време отлагате. Предразположете половинката си и преминете към ефективни романтични действия. Не позволявайте една добра идея да си отиде и да ви се изплъзне. Направете я практически приложима и полезна, за да сте сигурни, че ще сработи. Няма да ви е лесно и няма да стане бързо, но не се отказвайте. Използвайте ефективно времето си за неща, които ще са полезни за работата ви и могат да ви донесат пари. Не си губете време за неща, които няма да ви донесат реални приходи.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.