Овен

Романтичните и семейните двойки биха могли да направят малка крачка напред и да започнат нов път заедно, може би хоби или може би проект, но такъв, който е споделен и който позволява и на двамата да намерят хармония. Необвързаните ще предпочитат да търсят дистанцията, отколкото да се занимават с нещо с някого, дори и само с познат. Вероятно ще бъдете натоварени или назначени да изпълнявате необичайни за вас задължения и това може да е предпоставка за перипетии на работното място. Има вероятност от някакви загуби или забавяне на плащанията, така че силно ви се препоръчва да избягвате големите сделки днес. Бъдете търпеливи и не вземайте прибързани решения.

 

Телец

Планетарната конфигурация днес ще е повече от благоприятна за сектора ви любов. Ще имате желанието да разкажете на всички за щастието ви. Това ден може да се окаже паметен в живота ви, така че направете всичко, което отдавна отлагате. Препоръчително е да не се захващате с дела, за които нямате необходимата компетенция, опитност и знание. Опитайте се да се съсредоточите върху текущите дела според възможностите си. Този ден едва ли ще бъде ползотворен за вас. Не е нужно да се притеснявате, тъй като тази ситуация скоро ще избледнее и ще ви донесе големи ползи.

 

Близнаци

Едва ли ще можете да прикриете приятната изненада към половинката си, дори и да се опитате няма да ви се получи – емоциите ще ви издадат. Бъдете открити и прекарайте един чудесен ден в компанията на любимия ви човек. Днес ще бъдете по-ефективни в работата си. Не отлагайте нищо и не отказвайте подкрепата от колеги. Работата в екип ще допринесе работният ден да премине гладко и ползотворно. Много е вероятно да спечелите, като инвестирате в някои изгодни сделки. Ще си докарате по-добри печалби, които може да ви помогнат да направите по-нататъшни печеливши инвестиции.

 

Рак

Ако не сте семейни, може да развиете романтични чувства за ново познанство. Опознайте добре харесаната от вас личност преди да пристъпите към романтична връзка. Обърнете внимание на здравето си днес. Денят ще започне обещаващо. Вашите постижения просто стават още по-добри. Ще пожънете похвали и признание. В крайна сметка може да останете доволни от себе си. Това е подходящият ден да поемете контрола върху бюджета си и да избегнете ненужни разходи. Ще трябва да направите сериозен анализ на вашите финанси.

 

Лъв

Партньорът ви може да има нужда от време за себе си днес, така че се постарайте да му го осигурите. Най-лошото решение, което може да вземете днес е да се оплаквате и нервничите пред половинката ви. Не давайте поводи за конфликти. Допълнителни отговорности ще затруднят изпълнението на крайните срокове на работното ви място. Вашите нива на стрес ще бъдат високи и ще трябва да намерите начин да поддържате баланс. Има вероятност от рязко покачване на разходите ви през този ден. Може дори да се наложи да вземете заем, за да задоволите финансовите си потребности.

 

Дева

Днес, може да успеете да заблудите партньора си с нещо, което сте си наумили, но не бъдете твърде самодоволни от плана си, тъй като знаете, че важното е кой ще се смее последен. Денят е благоприятен да започнете да планирате това, какво точно искате да правите за в бъдеще и да не рискувате, без да мислите рационално в своята работа. Има вероятност да прекалите с разходите си днес. Определено трябва да намерите начин да контролирате склонността си да изразходвате парите, като не се поддавате на своите нужди за харчене.

 

Везни

За пореден път ще се убедите, че с пари всичко може да си купите, но не и любов. Обърнете внимание на половинката си и не се вглъбявайте толкова в печеленето на още и още пари, а обърнете внимание на по-духовните неща. Опитайте се да не бъдете нервни, когато работите и не влизайте в конфликт с колегите си. Погрижете се за силата си и използвайте енергията си равномерно. Финансовото ви състояние значително ще се подобри. Някаква неочаквана финансова помощ от вашите родители може да вдъхне нов живот на вашите чакащи проекти за този ден.

 

Скорпион

Днес, може да си общувате с човек, който има страхотно чувство за хумор. Необвързаните може да срещнат впечатляваща личност на доста необичайно място. Дайте шанс на този човек, тъй като може да се окаже добра партия. Условията за труд на работното място може да не се променят към по-добро. Ако няма спешна нужда, тогава се въздържайте от изготвянето на статистически отчети и доклади. Ще бъде много добре, ако използвате допълнителните пари, които печелите, за да осигурите бъдещето си. Всички ваши инвестиции ще покажат много по-добра възвръщаемост.

 

Стрелец

Любовта ще бъде в изобилие във вашето семейство днес. Бъдете готови за приятни изненади от любимия ви човек. Ще получите добра новина, касаеща близките ви и това ще ви направи много щастливи днес. Възможно е да почувствате известни притеснения в работната среда. Не очаквайте да се стигне до хаос, ще се стабилизирате от добра новина, която ще внесе необходимият ред. Добрите времена изглежда са пред вас, ако сте в бизнеса с недвижими имоти. Цените на имотите вероятно ще изстрелят нагоре и ще подобрят вашите финанси.

 

Козирог

Днес, ще откриете колко много се допълвате с вашата половинка. Съвместният ви живот ще продължи да бъде все така хармоничен и безпроблемен. Усещането, че сте един за друг ще надделее в този ден, така че не забравяйте да напомняте на партньора си, че го обичате. Ако се плашите от успеха на дадена работна идея, първо трябва да сте сигурни, че сте направили всичко възможно. Сиреч, че сте били информирани и сте проучили перфектно възможностите за реализацията й. Днес е подходящ момент за инвестиции, като се имат предвид дългосрочните интереси. За да получите бавна, но стабилна възвръщаемост, трябва да инвестирате парите си в сигурни средства.

 

Водолей

Препоръчително е да проявите повече съчувствие към партньора си днес. Бъдете добър слушател и се съобразете с желанията на вашата половинка. Нека тя бъде главата на семейството ви през този ден. Проверете поне два пъти всичко относно проекта, по който работите дълго време. По-добре да работите малко повече днес, отколкото да се изложите с глупава грешка или пропуск. Бъдете в готовност да помогнете финансово на ваш близък или роднина, който в изпаднал в беда. Добрината ви днес ще ви се върне подобаващо в бъдеще.

 

Риби

Отстъпете и направете компромис, ако се наложи днес. Не бъдете толкова убедени, че само вие сте прави, а чуйте и мнението на партньора ви. Вслушайте се в думите на половинката ви и се обединете над едно общо решение. Днес може да разберете, че е трябвало да бъдете по-сериозни в обучението си. Ще сте изправени пред трудна ситуация, с която най-вероятно ще трябва да се справите сами. Помислете добре, ако обмисляте покупка, която надхвърля една четвърт от месечната ви заплата. Изчислете всички средства, които ще ви трябват да ежедневните ви разходи и преценете, дали да си позволите този харч.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.