Овен

Семейният живот ще бъде предимно стабилен. Някой може да обсъди финансовите въпроси с вас и да потърси вашето напътствие. Партньорът може да има свои собствени планове, оставяйки ви достатъчно време за вашите дела. Работният ден вероятно ще бъде много добър, въпреки че ще бъде достатъчно динамичен. Можете да разчитате на колеги или ръководители за вземане на решения днес. Поемете контрола върху разходите и финансите си, за да избегнете притесненията по-късно. Избягвайте да харчите лукс днес, изчакайте подходящ момент. Тези с по-малък доход може да се наложи да работят повече, за да извлекат допълнителни ползи.

 

Телец

Семейните нужди може да отидат на заден план днес. Провеждането на семейна дискусия по някои висящи въпроси ще се окаже от полза и ще предотврати всякакви сблъсъци в бъдеще. Децата вероятно ще запазят чаровното си настроение. Можете да преразгледате дългосрочните си планове, да поддържате практически поглед за свършване на нещата и да продължите напред. Може да постигнете успех с нещо, което сте започнали преди повече от година. Очаквайте да получите внимание и признание за вашата упорита работа. Бизнесмените ще се впуснат в нови хоризонти. Търсещите работа ще искат да намалят разходите си и може да инвестират време в надграждане на уменията си.

 

Близнаци

Изглежда, че всички в семейството се справят добре в своите области на работа - било то домакини, възрастни хора, професионалисти или деца. Настройте тази енергия и планирайте за по-добро бъдеще. Някои може да бъдат поглезени от партньорите си и да се радват на вниманието. Ще се справите успешно с работните си задачи през този ден. Опитайте се да освободите съзнанието си от евентуални лоши мисли, за да не се отразят на ефективността в работата ви. Възползвайте се от този ден за добри печалби, след което си направете равносметка за всички ваши приходи в последните дни и помислете какво би било добре да направите с тях.

 

Рак

Ще се наложи да поработите върху текущата връзка и да се справите с проблемните си ангажименти, опитайте се да внесете светлина в тези, които имате днес. Вземете различен подход в отношенията с хората в живота си. Може да се опитате да успеете в кариерата. Все пак ще постигнете всичко само през втората част на деня, тъй като първата половина на деня може да бъде прекарана в рутинна комуникация, свързана с работата. Не трябва да сте прекалено самоуверени. Финансовото ви състояние днес вероятно ще ви причини много притеснения и ще се почувствате депресирани от това. Ще трябва да погледнете от положителната страна и да вярвате, че това е  временна фаза, която скоро ще премине.

 

Лъв

Днес, може да сте настроени да проведете сериозен разговор с партньора ви, но половинката ви да не е готова за дълги дискусии. Страхът ви да не развалите отношенията ви, може да ви направи по-нерешителни и да се страхувате да кажете някои истини, които ви тежат. Постарайте се да не влизате в конфликти с колегите си днес, тъй като може да се лишите от тяхната помощ и това да затрудни работата ви. Бъдете гъвкави и действайте според настроенията около вас. Не се фокусирайте само върху реализирането на високи печалби, погазвайки принципите и морала си. Бързата печалба с измама и лъжи няма да ви донесе удовлетворение в дългосрочен план, напротив дори може да изгубите част от клиентите си.

 

Дева

Понякога, общоприетите и изпитани методи за събуждането на романтиката в една двойка, може да не работят за вас. Любовният ви живот може да има нужда да премине на ново по-страстно ниво. В главата ви днес може да има толкова много информация и идеи, че последното нещо, от което ще имате нужда е клюки и ненужна информация, която колегите ви споделят. Опитайте се да игнорирате всичко излишно и се концентрирайте върху работните си задачи. Има голяма вероятност днес половинката ви да изхарчи голяма част от общия ви бюджет за дрехи, обувки, аксесоари или бижута. Не оставяйте всичките си пари с бърз достъп, тъй като може да се окажете разорени.

 

Везни

Определено ще кипите от енергия и добро настроение, така че вземете половинката си отидете в някой клуб да купонясвате. Разтресете дансинга и се забавлявайте от сърце. Бъдете по-експресивни и емоционални днес, независимо дали работата ви е свързана с говорене или писане. Не се страхувайте да изкажете това, което мислите, а оставете словото да се лее от душата ви. Днес, може да ви се наложи да съберете пари заедно с ваши колеги или близки за общ подарък за човек, който много цените. Насочете се към продукт, който е свързан с изкуството, дори да се наложи сумата, която трябва да даде всеки от вас, да е с няколко лева повече.

 

Скорпион

Романтиката днес ще е навсякъде около вас. Хубаво вино, поезия, красив плаж, палми и гледка към морето може да превърнат деня ви в приказка. Покажете на половинката си колко много я обичате, не само с думи, а и с действия. Ваш приятел или колега може да ви стане добър съюзник и съветник днес, така че се опитайте да общувате повече с този човек. Съвместната ви работа може да даде добри плодове, така че попивайте цялата мъдрост и опитност, която може да получите днес. Нещата с финансите ви ще са в сравнително добро състояние, без някакви неочаквани пикове и спадове. Старайте се да поддържате баланс между приходите и разходите ви, за да не изпадате в нервна криза преди датата за заплата.

 

Стрелец

Интуицията ще ви помогне да почувствате, че имате още по - силно привличане към своята любима половинка. Вероятно, ще почувствате нежната романтика, за която дори не сте си и мечтали. Всичко което ще предприемете на работното си място ще бъде успешно, доставяйки ви удовлетворение. Уверете се, че няма да се нагърбите с прекалено много задачи. Денят е особено обещаващ за важни нови финансови придобивки. Инвестирайте всички излишни пари изгодно. Нещата ще протичат добре и със сигурност ще намерите правилните сделки.

 

Козирог

Вероятно ще изпаднете в страстна любовна еуфория в желанието си да бъдете през цялото време с любимия ви човек. Също така, този ден е свят и благословен за предложение за годеж или брак. Рискувате да се нагърбите с твърде много и непосилни задачи, а това ще означава да загубите уважението отстрана на ръководните кадри. По отношение на финансите, днес може да имате неприятни преживявания и ще бъдете принудени къде са собствените ви слабости. Избягвайте големите инвестиции през този ден.

 

Водолей

Може да очаквате един чуден ден за вашите романтични отношения. Излизането и прекарването на времето с вашата половинка или с най-близките ви приятели, ще ви накара да се почувствате повече от щастливи. Работният ден ще ви се стори безкраен с изпълнението на толкова много ангажименти днес. Мобилизирайте се и ще успеете да се справите. Ще успеете да осигурите финансова стабилност за фирмата или семейството си, след осъществяване на контакти с бизнес партньори, които са далеч от вас като местоположение.

 

Риби

Някои от вас ще искат да прекарат деня си на самотно и тихо място с любимия си човек, а други ще са настроени за купонясване с общи приятели.  Атмосферата ще бъде приятна и романтична, независимо по какъв начин сте избрали да прекарате този ден. Не се оставяйте работата да ви стресира, а напротив, бъдете готови да се подложите на повече изпитание, защото ще се изненадате от силата, която ще придобиете днес. Вероятно този ден не е благоприятен за парите ви. Затова не трябва да се опитвате да напъвате нещата, било с инвестиране или мащабни покупки.

 

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.