Овен

Малко раздразнение и някои несигурни моменти, ала редуващи се с други, които са изключително щастливи и удовлетворяващи. Денят ще ви предложи разнообразна, интересна, може би предизвикателна , но със сигурност възнаграждаваща панорама. Ще трябва само малко, много малко търпение и в края на деня противопоказанията за пълно нещастие ще стопят като сняг на слънце! Така че посрещнете тази новост като повратна точка, но същевременно осъзнайте, че ако не се ангажирате, да се задоволите с малко.

 

Телец

Очаквайте много скрити мисли, почти ревниво пазени в ума ви, и толкова много решителност, която ще ви накара да изглеждате почти неудържими. Очаква ви интересен ден, дори ако по някакъв начин почувствате нуждата да оставите зад гърба си многото промени, които са ви подложили на изпитание, ще съумеете свикнали да управлявате новините си решения с непринудено отношение. Навярно ще откриете, че и вие сте човек и че имате нужда от стабилност и постоянство. Така че тази голяма промяна ще се случи в сърцето ви , което ще ви отведе до много важен избор може би.

 

Близнаци

Днес е специален ден за вас, сякаш ще отпразнувате своето лично рождество по това време! Най-вероятно ще изпитате особени емоции, може би поради конкретни обстоятелства, може би всичко ще зависи от красивото ви спокойствие на душата, онова трайно завоевание, което сте спечелили, преминавайки през минали трудности. Защото този днес няма да има противопоказания за вашата душевност. Ще преживеете една много обещаваща фаза.

 

Рак

Вероятно ще бъдете сред най-динамичните и зодиакални  знаци. Със сигурност ще бъдете неудържими, но също така е възможно, че днес не винаги може да имате много ясни идеи. А това може да означава и импулсивност , прибързаност, погрешни преценки. Така че бъдете внимателни, защото след като се задвижите припряно, рискувате да бъдете привлечени напред от собствената си разрушителна енергия. И все пак страхотен ден ви очаква по много причини, повечето от които са положителни!

 

Лъв

Спокойно настроение и отлично отношение към всички, това са предпоставките за обявяване на един прекрасен ден. Ако всичко мине без големи сътресения, голяма част от заслугата ще бъде правилен ваш избор. Ще бъдете далновидни , ще можете да разберете какво се случва в умовете на семейството и приятелите и ще бъдете съчувствени в управлението на взаимоотношения от всякакъв вид. Просто ще искате да оставите всички трудности зад себе си и да погледнете към бъдещето със спокойствие. В края на деня ще изпитате много оживени мигове по много причини.

 

Дева

Енергията и многото решителност ще ви подкрепят през една голяма част от този ден. Позитивното ви отношение ще внесе  и добави, повече радост и желание за общуване. Този ден  обаче ще ви предложи и някои несигурности в емоционален или вътрешен аспект. Нещо, което трябва да анализирате задълбочено, защото днес ще настъпят по-малко лесни часове  за вас и ако сте пренебрегнали нуждите си или таите някакви негодувания, ситуацията може да стане трудна за управление. Въпреки това, този ден ще ви даде няколко положителни възможности, които следва да ги оцените.

 

Везни

Денят се очертава да бъде кълбо от бъркотии, въпреки, че ще имате много ясни цели. Възможно е да възникнат перипетии, породени от емоции като гняв и негодувание, които ще ви създадат някои проблеми с разбирането. Накратко, денят може да редува много приятни моменти с други, в които конфронтацията и дискусиите ще ви оставят изнервени и раздразнителни. Не се отчайвайте обаче, защото започва период, който може да представлява началото на най - удобната фаза за вас по много причини.

 

Скорпион

Какъв динамичен ден ви очаква само! Ще се почувствате преродени, може би само поради чисто физическа причина, тъй като вашата сила ще бъде на върха си днес. Но може би това ще бъде и ефектът на определено по-доброжелателно звездно небе към вас и това ще дразни с деликатна ръка находчивостта и желанието да промените много неща, като се започне с всичко, което не се е получило през седмицата, която оставяте след себе си. Има само едно слабо място и това е комуникацията. Пазете се от недоразумения и се опитайте да бъдете ясни, директни и прозрачни.

 

Стрелец

Аромат на възстановяване ви предстои днес! Очертават се събития с неясно ухание, които ще бъдат факти, конкретни и обещаващи. Вкратце, най-накрая повратният момент е близо и след кратко време най-после ще можете да се разделите с този период, който ви е изстискал като лимони. В каквато и област от проблеми да попаднете, ще видите, че добрите новини или каквото и да е друго, ще ви се усмихнат. Точно като настроението, което най-накрая ще се върне към приемливите си нива. Сърцето ви ще се стопли и ще се почувствате изпълнени с ентусиазъм, положителни чувства, доверие и много съобразителност. Денят ви започва добре!

 

Козирог

Нервност и напрежение, ала и завладяваща логика, която може да ви накара да възхитите от самите себе си. Този ден може да ви предложи дразнещи ситуации и известно напрежение в семейството, но ще бъдете добре подготвени да се справите правилно с всякакъв тип неприятни ситуации. Като цяло денят ви изглежда, че ще бъде натоварен, като някои спорни теми ще изникнат на преден план. Обърнете внимание на тях, защото това са въпроси, с които ще трябва да се справяте често през цялата година. За сметка на това ще имате голямо желание за общуване.

 

Водолей

Фантазията и въображението ще бъдат подчертани от последните промени във вашата звездна карта. Така че този ден, в който ще си представите следващите си цели, но ще трябва да внимавате да не смесвате проектите си с нотка на несигурни емоции, което може да ви направи по-малко обективни. Ще постигнете целта, ако можете да направите мечтите си конкретни, измерими и реалистични. Нещо, което може да бъде по-малко лесно поради малко нервното  напрежение, което най-вероятно ще ви споходи.

 

Риби

Очаква ви ден изпълнен с жизненост! Ще бъдете неудържимо енергични, ала може би и малко прибързани. Този ден изглежда, че ще бъде жизнен и пълен с красиви ситуации, но с транзити, способни да създадат объркване, както в главата, така и в сърцето. Следователно ще трябва да спрете, преди да предприемете действия, тъй като движението по емоционалната вълна може да ви отклони, дори по-късно да съжалявате за избора, който сте направили. Накратко, това ще бъде отличен ден за енергия, просто не трябва да бъдете толкова наивни.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.