Коледни изненади за всяка зодия

Овен

Представителите на този знак са динамични и активни, и много рядко остават неподвижни и лениви. Една от най-големите им страсти е спортуването. Затова за Коледа, ако искате да ги зарадвате наистина, добре е да заложите всичко на известен полезен подарък за поддържане на физическа активност. Дали е облекло за използване във фитнес залата или друг спортен аксесоар, няма значение, единственото, което има значение е, че подобни дарове ще ги удовлетвори подобаващо.

 

Телец

Телецът е знак, който обича традициите, особено по Коледа, и няма търпение да разбере какви подаръци са измислили неговите приятели и роднини за него. Тези, които наистина не знаят какво да подарят на хората, родени през тази част от годината, могат да изберат някои конкретни сладкиши или някои кухненски артикули, тъй като този знак е много страстен кулинар.

 

Близнаци

Близнаците са креативни и с въображение, обичат да изненадват всички около себе си, ала да бъдат приятно изненадани е черешката на тортата, особено по празниците. Те винаги са по последната мода, дори ако това означава да се окажат облечени в изключително „странни“ дрехи. Най-добрият коледен подарък за тях е нещо модерно за носене. Модна дреха или екстравагантен аксесоар , която може да придаде невероятен стил и пищност на получателя.

 

Рак

Ракът е най-романтичният и чувствителен знак на зодиака и обича Коледа, тъй като се оказва заобиколен от обичта на любимите хора. Да му измислите подарък не е толкова лесно, отколкото си мислите, просто се съсредоточете върху елементите за обзавеждане с коледна тематика или ароматни свещи, или идеален парфюм, за да направят атмосферата на дома му вълшебна и да го обгръща точно както му харесва.

 

Лъв

Лъвът е силен и смел знак, който би направил всичко, за да не остане незабелязан. Какво по-добро време от Коледа да му подарите нещо царствено? Дали ще е рокля с пайети или скъпоценно бижу, няма значение, важното е само от пръв поглед да привлече вниманието на всички присъстващи с блясъка на славата си.

 

Дева

Безполезно е да крием, че Девата е най-рационалният знак на зодиака и дори на Коледа никога не губи прагматичният си усет. Именно поради тази причина трябва да се избягват подаръците, които няма да бъдат от полза. Девата се нуждае от нещо по-удобно, което наистина може от представителите на този земен знак, за да го използват в ежедневието. Подарете нещо полезно на Девата.

 

Везни

Везните имат вродена елегантност и по Коледа, между делови вечери и обяди с роднини, този знак успява да даде най-доброто от себе си като външен вид. Разбира се, той носи само висококачествени дрехи и аксесоари, и затова всеки, който иска да го зарадва с подарък през празниците, би било добре да поднесе нещо ценно. Това ще бъде идеалният избор да го накарате да се усмихне широко.

 

Скорпион

За зодия Скорпион не е истинска Коледа, ако в празничната нощ не облече традиционно червено бельо - нещо секси. Скорпионът е единственият знак, който е достатъчно дързък, за да го носи с гордост, особено когато е секси обаятелен. Какъв по-добър повод от празниците да подарите на жените, родени през тази част от годината, авантюристичен и провокативен комплект бельо.

 

Стрелец

Стрелецът обича да пътува по света и да се впуска в хиляди нови приключения, особено по Коледа, когато градовете са обхванати от вълната от празничната магия. Кой подарък е подходящ за Стрелец? Например един smartbox за следващото им  пътуване или поне оригинален подарък, или приключенска идея, за да реализира мечтите си, макар и на няколко крачки от дома си.

 

Козирог

Козирогът е знак, който не се оставя да бъде завладян от инстинктите, винаги е много спокоен и рационален, дори това да означава да изглежда малко странен в очите на другите. Идеалният подарък за Козирог относно Коледа, е нещо топло, което го предпазва от грип, като например от скъпата бутилка червено вино до плюшеното палто, което е на мода напоследък.

 

Водолей

Водолеят е оригинален и превъзходен знак и обича винаги да е в крак с времето по отношение на технологиите, за да има възможност да се „изолира“ когато пожелаете. Неслучайно перфектният коледен подарък за него е нещо технологично, от нов и авангарден мобилен телефон до калъф за смартфон.

 

Риби

Рибите са родени мечтатели и по време на Коледа обичат да стоят на закрито между топлите карирани одеяла, билкови чайове и всичко необходимо, за да се отпуснат. Идеалният коледен подарък за тях ще бъде увлекателна книга или абонамент за някое празнично мероприятие, за да направят празничните вечери си уникални и изпълнени с култура.

 

Весели и причудливи празници!

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.